El primer concert als Estats Units


Benvolguts centpeuaires,

per ahir estava previst que la gent que ens ha acollit ens portessin a un parc nacional amb un llac per banyar-nos, però per tema d'uns bacteris que hi ha al llac hem hagut de canviar d'activitat. Vam anar a un parc nacional amb les famílies i els nens del Children's Chorus of Sussex County, i allà vam fer activitats com cursa de sacs i coses per l'estil. Vam fer 6 equips barrejats d'escolans i nens americans.
Quan vam acabar, vam fer una barbacoa conjunta en la qual vam menjar hamburgueses i hot dogs. Després vam anar a fer una excursió seguint el riu, i vam tornar.

Vam agafar l'autobús i vam tornar a l'església de Newton per fer la prova de so. Després vam sopar a la parròquia el menjar que ens havien preparat les famílies. Hi havia tot tipus de menjars, i era com un bufet on podies triar. Estava molt bo! A les taules vam seure també barrejats.

L'església no era gaire gran, però es va omplir. La primera part va ser repertori més religiós, i la segona part cançons populars catalanes. La gent estava eufòrica, i es notava que els havia agradat: es van aixecar i van fer una ovació. Al final, vam cantar El Cant dels Ocells amb el Children's Chorus of  Sussex County. Se l'havien estudiat i pronunciaven prou bé el català.

Quan vam acabar, van oferir pastís en una altra sala a tothom que vulgués. I nosaltres evidentment també el vam provar.

Finalment, vam tornar amb les famílies a casa seva per anar a dormir.

Ara estem a l'autocar anant cap a Nova York.

Adéu!

David G. de 1r

Comentaris

Família Jorba ha dit…
Hola turistes!

Quin privilegi per als americans poder escoltar els vostres cants i per a vosaltres trobar-vos tan ben atesos i acollits. Ens n'alegrem molt!

Avui, aprofitem aquest canal per a felicitar al Pau en el dia del seu Sant.

Pau: una abraçada i un petó ben fort de tots els de casa, dels avis, tiets, padrins i cosins. Desitgem que passis un dia ben feliç!

I de manera extensiva, també felicitats al Pau Jorquera, al Pere Joan i als dos Paus de 4t que de ben segur us van seguint.

Records a tots,

Família Jorba



José Becerra ha dit…
Bonita foto grupal. Debió ser emocionante cantar El Cant dels Ocell. ¿Han identificado algún pájaro americano que no hayan visto antes en Catalunya? Jose Becerra (Atlanta, GA)
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos!!!!
Barbacoa..ja sou mig americans!!
Segur que varen gaudir de les vostres cançons !!!
Un bon detall cantar el cant dels ocells.....bona musica!!!!
M. Teresa Costa ha dit…
Felicitats, nois!
Ens sentim joiosos de les vostres veus.
Txell Solef ha dit…
Una foto per recordar, ara ja no podreu dir que no heu participat en una barbacoa autènticamentt americana!!