Un concert ben especial


Hola centpeuaires!

Avui ens hem acomiadat de les famílies que ens han acollit aquests tres dies. Ha estat una oportunitat per conviure i conèixer famílies autènticament americanes. Hem estat molt contents d'ells i de la seva amabilitat.

A les 8h ens hem trobat tots davant de l'església de Newton i hem marxat cap a Nova York. Quan hem arribat a Nova York, hem anat directament cap al Rockefeller Center. Allà l'Andreu Diport ens ha explicat la història d'aquest lloc. Hem pujat fins a dalt de tot (al Top of the Rock) i hem pogut veure unes vistes espectaculars de tot Nova York. Amb aquelles vistes, hem aprofitat per fer-nos algunes fotos de grup ja que no s'hi puja cada dia.

Quan hem baixat de les 70 plantes, hem anat a dinar el pícnic que ens havien preparat les famílies. Després hem anat tots contents a visitar l'oficina del Barça a Nova York. Ens ha rebut el Gerard, que és el director de l'oficina. Ell ens ha explicat les diferents tasques que es feien en aquella oficina, entre altres com gestionen tot el tema dels patrocinadors. Després ens hem fet moltes fotos amb les rèpliques de les copes, alguns hem pogut provar unes ulleres de realitat virtual del Camp Nou, i hem signat tots en el llibre d'honor. Com a agraïment, els hem cantat el Virolai i han estat molt contents.

Després, amb una mica de pressa, hem anat fins a St. Patrick's Cathedral on hem fet el concert. Saint Patrick's és la catedral principal de Nova York, i està situada a la 5a Avinguda. Impressiona bastant perquè és un edifici de pedra envoltat de gratacels. El concert era a les 16h, una hora molt diferent a la que solem fer. Totes les peces han estat "a cappella". Hem acabat el concert amb un gran aplaudiment.

Llavors hem anat a un restaurant americà molt típic on hem menjat unes hamburgueses que estaven molt ben fetes. Ens han agradat molt.

Ara, poc o molt, tots estem cansats. Anem amb autocar cap a un hotel de Nova Jersey on dormirem aquesta nit.

A reveure i fins la pròxima crònica!

Roger A. i Joan B. de 6è

Comentaris

Laura Domènech ha dit…
Bon dia! Aquí ja ha sortit el sol i vosaltres deveu estar descansant d'aquest dia tan ple i emocionant que heu tingut. Les vostres cròniques ens fan viure des de la distància tot el que aneu fent, moltes gràcies per escriure-les tan bé i amb tants detalls!
Quan us faci mandra pujar del pati de l'escolania fins al 2n pis per les escales, recordeu les 70 plantes del Rockefeller Center ;-)

Seguiu amb aquesta alegria i portant la vostra música al cor de la gent.

Una abraçada,

Laura
Joan Capdevila ha dit…
Felicitats pel concert a Saint Patrick de Nova York. He tingut l'oportunitat de veure un parell de trosos de video i les veus sonaven molt bé. I suposo que en directe encara més. Enhorabona per la feina que esteu fent de portar un tros de la nostra cultura a l'altra banda del món. Ara toca a visitar més llocs, a descansar i a preparar el següent concert. Anims!
Anna Ricart ha dit…

Bon dia nois!!!!

Quina gira plena d'experiencies i emocions que esteu fent. Conviure amb families americanes, visitar llocs emblemàtics de Nova york i sobretot poder cantar devant de tanta gent que us admira.
Ja m' agradaria a mi poder ser-hi amb vosaltres!!!!
Gràcies pels videos que ens feu arribar i per les vostres croniques ja que aixi us podem seguir cada dia.
El concert segur que ha sigut un exit. Felicitats noiS.
Ara a descansar una mica per agafar forces.
Molts records a tots de Vilafranca del Penedès.

Toni Hortal ha dit…
La convivència amb famílies "locals" és una experiència molt enriquidora, a tots nivells, i sou uns privilegiats per poder-ne gaudir. Hem vist fotos i vídeos del concert a la St. Patrick's Cathedral que ens han enviat alguns dels pares que us acompanyen als concerts, i això fa que us tinguem presents en tot moment en el nostre dia a dia.
Continueu gaudint!!!!
Toni Hortal
Txell Solef ha dit…
Bon dia!! quines experiències que esteu vivint. Els vostres cants fan que gent de diferents països coneguin la nostra cultura.Seguiu gaudint!!
elisabet ha dit…
Us desitgem disfruteu d'aquesta experiencia i feu uns bons concerts. Una abraçada desde Catalunya.
Anònim ha dit…
Hola nois!!
Quina il.lusió cada vegada que rebem una crònica vostra,excel·lent, ens feu sentir al vostre costat.
Una oportunitat fantàstica l'acollida en families i poder visitar llocs tan emblemàtics.
Els vostres cants es han arribat gràcies a la generositat dels pares acompanyants.
Endavant!

Salutacions a tots.

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos!!!
Gracies per aquestes croniques tant ben fetes.
Gaudiu molt de tot el que us oferefeuix el viatge i feu gaudir als americans amb les vostres veus.
Bona musica!!!!
M. Teresa Costa ha dit…
Felicitats pels vostres concerts i agraïment per fer conèixer Catalunya arreu del món.
Gràcies també per les vostres magnífiques cròniques i les imatges. Sabeu que sou molt fotogènics?
José Becerra ha dit…
"Saint Patrick s es la catedral principal de Nueva York, y está situada en la 5ª Avenida. Impresiona bastante porque es un edificio de piedra rodeado de rascacielos."

Así parece el Monasterio de Montserrat visto desde la Santa Cruz. Ahora ustedes han dejado la vibración musical de Montserrat en el corazón de Manhattan. Enhorabuena.
-Jose Becerra