Concert al Liceu

Hola centpeuaires!

Avui us parlarem del concert al Liceu del passat 19 d’octubre, un concert organitzat per Fluidra.

Vam baixar de Montserrat amb l’autocar i tot seguit vam seguir per l’A2  mirant una pel·lícula. Quan vam arribar a Barcelona vam seguir la Rambla fins arribar al Liceu. 

Allà vam fer la prova de so, i després vam anar a la sala dels miralls, on vam començar la visita cultural al Cercle del Liceu, un lloc que va sobreviure els dos incendis. Aquest lloc tan especial es només per als socis del Liceu.La primera sala era una sala on els socis hi van a petar la xerrada, hi poden anar a l’hora que ells vulguin i prendre el que vulguin. Tot seguit vam anar a la següent sala, una sala molt interessant amb molts quadres de Ramon Casas, un pintor català molt important a la seva època.

Llavors vam anar a una sala molt més modernitzada amb les parets pintades de flors, el terra amb flors dibuixades, i les cadires i les portes també.
Finalment vam entrar a l’última sala que era molt fosca, hi havia molts quadres, tots pintats per Ramon Casas; la seva idea era que com que els quadres estaven il·luminats, que fessin sensació de finestra. 


 El concert va anar molt bé, només vam fer una part perquè l’altra part la van fer l’Orquestra Simfònica del Vallès. Evidentment abans del concert ens vam vestir amb el vestit en una sala del sisè pis que està damunt de la platea. La part que vam cantar va ser de cançons populars catalanes. Al final de la nostra part, vam cantar el Cant dels Ocells juntament amb l’orquestra. Després, mentre l’orquestra tocava la seva part, nosaltres ens vam anar a canviar ja amb la roba normal. I després vam anar a sopar. Vam acabar de sopar i vam marxar cap a l’autocar. Un cop a l’autocar ja vam marxar cap a Montserrat mirant la pel·lícula, i tots ens ho vam passar molt bé.

Fins a la pròxima crònica!

Eldrene, Marc, Miquel Àngel, Oriol, Ramon M, Nil i Oleguer

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!
una crònica ben detallada de la vostra estada i concert al Liceu.
Un edifici molt emblemàtic de Catalunya i principalment de la ciutat
de Barcelona.
<<<<la primera vegada que vaig veure totes aquestes sales que expliqueu
vaig quedar ben bocabadada.
Se que el concert va agradar molt,una amiga, sòcia del Liceu, i va assistir i va sortir molt contenta, i com ella la majoria de persones .

Gracies per compartir
<bona música