Concert a L'Atlàntida de Vic

Hola, seguidors del 100peus!

El passat divendres 20 d’octubre vam anar a cantar al Teatre L’Atlàntida de Vic. Aquest era un concert amb finalitats solidàries organitzat pel Rotary Club Vic-Osona a favor de les Germanetes dels Pobres de Vic.

Com fem normalment, primer vam berenar, i després vam fer la visita, que va ser al Museu Episcopal. Allà vam veure obres religioses de l’alta i la baixa edat mitjana (entre els segles V i XV). Per fer la visita, ens vam separar primària i secundària. El que primària vam veure eren escultures i pintures de l’església de l’edat mitjana. Algunes pintures eren de l’art romànic i altres de l’art gòtic. Ens van fer una mena de joc de trobar escultures i pintures i quan les trobàvem ens feien una explicació. La visita va ser molt interessant i ens va agradar molt.

Després de la visita vam anar a sopar al Seminari, un dels llocs més grans de Vic. Vam quedar ben tips amb el sopar, estava tot molt bo! Després de sopar ens va venir a buscar l’autocar i ens va portar a L’Atlàntida, ens vam canviar i vam fer el concert, que va anar molt bé. 
Foto: Sagi Serra (el9nou.cat)
Al final del concert ens van regalar una figureta de l’estudiant, una escultura típica de Vic. Després ens va venir a saludar un antic escolà i finalment tots vam marxar cap a casa.  

A reveure, ens retrobarem aviat!

Ramon P, Martí, Aniol, Miquel, Ferran, Jordi

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Moltes gràcies per la vostra crònica. La figura de l'estudiant de Vic té una història al darrera molt maca: homes que estudiaven i que alhora compartien la cultura amb la gent que els acollia. De forma similar vosaltres també estudieu l'art de la música i el compartiu, a través de les vostres veus, amb els centenars de pelegrins que us venen a veure cada dia a la basílica i també amb els concerts que feu arreu de Catalunya. A més aquest cop ho heu fet per les germanetes dels pobres, una congregació que té cura de la gent més gran i a voltes sense recursos. El concert em va agradar molt i vàreu fer vibrar d'emocions el teatre de l'Atlàntida; moltes gràcies!
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!

Osona ,Vic !! lloc en que hi ha una bona cantera d'escolans i antics escolans !!
Enhorabona per el concert,se que va estar mes que be.

Com sempre la vostra crònica ,ens comparteix la vostra feina i els concerts .GRACIES !!!!