Concert a Granollers

Hola centpeuaires, com esteu?

El divendres 25 de maig vàrem anar a Granollers a fer un concert. Hi vàrem anar per dos motius: pel 10è aniversari de la inauguració de l’orgue de St. Esteve, i per comemorar el 80è aniversari del bombardeig de Granollers.

Ens va venir a recollir l’autobús com és habitual, i vàrem trigar una hora per arribar a Granollers. Un cop allà, varèm anar al lloc que ens havien reservat per canviar-nos i preparar-nos pel concert, vam deixar-hi les nostres coses i vàrem berenar. Després, vam anar a fer una visita a un refugi antiaeri sota una plaça que estava a davant de l'església. O sigui que només vàrem haver de caminar 2 minuts i ja hi érem.




Ens van explicar de què estava fet, la història, l'arquitectura i moltes coses interessants més. Com que no hi havia gaire llum, vàrem trigar una mica a acostumar-nos-hi, però després ja està.
Va ser molt divertit.



Llavors vàrem fer la prova de so, va durar 2 hores perquè el concert l'havíem de fer a dos llocs de l'església: a l’altar i al cor, que és aquell balcó que en aquell cas era on hi havia l’orgue. L'última peça era d’un compositor que va ser escolà, en Pol Requesens. Aquesta obra l'estrenàvem a Granollers, era cantada per un solista, narradora, cor i orgue. 

Quan es va haver acabat la prova de so, vàrem anar a un restaurant que estava a l’altra banda de la plaça a sopar, vàrem menjar un plat combinat i unes postres que estaven boníssimes. Els treballadors del restaurant eren gent que no tenien feina i el restaurant els la donava.

Vàrem tornar al nostre compartiment i ens vàrem canviar. La primera part del concert va ser esgotadora però, la veritat, molt bonica. Com que el cor estava en direcció contrària de la pocició dels bancs, a la segona part van posar una pantalla per tal que la gent ens pogués veure sense necessitat de girar el cap. El concert es va acabar amb aplaudiments, bravos i de tot.

Va ser molt emocionant!

Fins una altra, centpeuaires. 

Martí

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Hola Martí. Gràcies per la crònica. Aquest curs heu fet un intensiu de refugis antiaeris (entre Agramunt i Granollers sereu uns experts). Vaig tenir l'oportunitat de poder escoltar-vos al concert i em va agradar molt. L'orgue de l'església sonava molt bé i les vostres veus com els àngels (com sempre). La segona part cantant des del Cor va ser tota una novetat i la càmera ens permetia veure-us com si estiguessiu a primera fila. En fi, una concert únic i per recordar. Apa, a preparar-vos pel següent! Això ja s'acaba.