Concert a Ivars d'Urgell


Hola Centpeuaires!

El passat divendres cinc d’octubre vam anar a fer un concert a Ivars d’Urgell dedicat al Pare Ireneu Segarra, com a tancament dels actes de commemoració del centenari del seu naixement.

Quan vam arribar vam anar a visitar l’Estany d’Ivars i Vila-sana, que és el més gran de Catalunya. Allà vam visitar un centre d’interpretació, Cal Sinén, que antigament era una masia.


A continuació vam anar a la sala on feiem el concert a fer la prova de veu, i quan vam acabar vam anar a sopar a l’escola de música Maria Mercè Marçal, a la sala Ireneu Segarra. Abans del concert també vam anar a veure la façana de la casa del pare Ireneu.


Després vam anar a fer el concert, ens va sortir molt bé i ens va agradar molt. Quan es va acabar, ens van venir a saludar l’Arquebisbe d'Urgell, la vicepresidenta de la Diputació de Lleida i l’alcaldessa d’Ivars. I després vam anar a casa.
Foto de J. Gómez


Fins aviat, centpeuaires!!!


Artur, Oleguer i Magí



Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Moltes gràcies per la crònica! Visitar la vila natal d'una persona important sempre fa il·lusió. ¿Qui no li agradaria visitar el poble on va nèixer el Messi i parlar amb gent que el va conèixer quan era nen? Doncs el P.Irineu és per l'Escolania com el Messi, el número 10. I segurament que us va ajudar a conèixer una mica més la figura d'aquest músic. A reveure!
Unknown ha dit…
Vàrem disfrutar molt al concert, ho vàreu fer molt bé, Felicitats Nois!!!
Roger Oriol ha dit…
Felicitats pel concert, va ser un dia fantàstic!!!!!
Roger Oriol ha dit…
Quin concert més bonic, felicitats a tots!!!!!!
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!!

la vostre crònica ha fet que em planteges,juntament amb unes amigues ,de fer un viatge cap a conèixer aquest indret que tant be ens heu detallat.
Gracies per compartir els vostres viatges i se que el concert va entusiasmar.

Bona música !!