Viatge a Bad Tölz

Bona tarda centpeuaires!


Ahir al matí les famílies acollidores de Nürnberg ens van portar a la parròquia de St. Bonifaz per fer la missa de l’Ascensió, que aquí a Alemanya la celebren el dijous i no el diumenge com nosaltres.

La missa va anar molt bé. Va presidir el P. Joan Vinyeta i hi havia molta gent. Tot va ser en alemany però en algun moment ens ho traduïa al català. Al final vam cantar la Salve i el Virolai.


Després la Loli i en Diego, que són valencians però viuen a Nürnberg, ens van preparar una paella que estava boníssima. No en va quedar gens!

Al final ens vam acomiadar de les famílies i de la gent que ens preparava tot el que necessitàvem. Va ser molt bonic, vam cantar el Virolai i molts ens vam emocionar a l’hora del comiat.

En acabar vam agafar l’autocar i vam viatjar durant quatre hores cap a Bad Tölz. De camí vam passar per davant de l’Alianz Arena (que és el camp del Bayern de Munic) i de la BMW.

Al vespre vam anar a fer la prova de so al lloc on farem el concert el dissabte. Després vam sopar allí mateix amb el cor Tölzerknaben. Vam aprofitar per conèixer els nois i fer amistats.


Al final del dia ens vam instal·lar a l’hotel i vam anar a dormir.

Fins la propera crònica. Adéu centpeuaires!

Marcel i Martí


Comentaris

Anònim ha dit…
Molt bé, nois! Aprofiteu l'experiència, i els més veterans guieu i ajudeu els qui fan la seva primera gira. I que la vostra música arribi allà on no arriben les paraules!

Una abraçada,

Laura
Euterpe ha dit…
¡Qué maravilla! El concierto de ayer fue precioso. Me encantaron el Salve Regina con los ecos y el Magnificat con sus dos solistas. Lo de Imperatrix lo conocía por haberlo tocado con la flauta de pico. ¡Hoy dos conciertos más! Escribiré mi crónica particular. No puedo dormir de la emoción. Mis amigos alemanes coinciden en que la Escolanía ha estado perfecta.
Hoy cantarán los tres coros un canon juntos: V'amo di core, de Mozart. El concierto empieza a las 11 en la Stadtpfarrkirche y por la tarde hay otro a las 19:30 en el Kurhaus. Allí uno de los coros, los Wiltener Sängerknaben, serán sustituidos por el Knabenchor Capella Vocalis. Al parecer hubo discusiones entre los Limburger Domsingknaben, que eran los que iban a venir, y se ha hecho un reemplazo de última hora.
Me ha dicho un amigo que también vio vuestro concierto de Nürnberg. Estaré atenta a la crónica.
Un abrazo y... ¡a disfrutar!
Rocío.
_.trendsetter._ ha dit…
Bad Tölz
Welcome to Germany!
Joan Capdevila ha dit…
Moltes gràcies escolans per omplir de bona música les diferents esglésies i auditoris que heu estat aquests dies. Amb les vostres veus feu possible que molta gent pugui apropar-se a la Bellesa veritable. Jo ahir vaig poder anar a Bad Tölz; ho vareu fer molt bé i el públic realment va quedar impressionat. I la resta de corals que us van acompanyar també ho varen fer molt bé, es nota que aquí a Alemanya (almenys per la zona de Baviera) també tenen una bona tradició musical. Enhorabona als cronistes!
Euterpe ha dit…
Yes, with no D; I wanted to write that but you came before. :-)