Concert al Palau de la Música Catalana

Bona tarda centpeuaires,

El dia 7 de novembre vam fer un concert al Palau de la Música Catalana. El vam fer conjuntament amb l'orquestra de Cadaqués i el director Jaime-Martín. El concert s'emmarcava en el cicle de BCN Clàssics.


Quan vam saber què faríem un concert al Palau de la música amb l'orquestra de Cadaqués i el Jaime-Martín vam estar molt contents i també nerviosos perquè era un concert que implicava molt d'esforç. Fa nou anys ja havien convidat a cantar la mateixa peça, i és per això que sentíem una responsabilitat gran també.

El dilluns dia 4, el director i la companyia de teatre "Els pirates" van venir a l'assaig de l'Escolania i ens van ensenyar uns passos per actuar el dia del concert i també vam assajar els responsoris Angelus ad pastores i In principio erat verbum i el Somni d'una nit d'estiu de Mendelssohn.

El dimecres dia 6 vam fer un assaig a Barcelona al petit palau, amb l'orquestra de Cadaqués, però només per assajar el que nosaltres cantaríem.

Dijous dia 7 vam fer horari de concert. Vam anar a dinar a les dotze. A la una vam cantar la salve i després vam marxar amb l'autocar. No vam fer visita cultural perquè l'assaig general va començar aviat. Això sí, l'assaig va anar molt bé i el sopar va ser molt bo.


El concert va començar a les vuit del vespre . La primera part era els dos responsoris de Nadal "In principio erat verbum" i "Angelus ad pastores" de Casanovas i un concert de violí interpretat pel violinista Nemanja Radulović, al que no vam poder assistir. Al descans va vindre una antiga professora de català i de llenguatge musical, la Teresa Campos i vam estar molt contents de veure-la. A la segona part vam cantar el somni d'una nit d'estiu de Mendelssohn.

Va ser molt divertit, actuar i cantar davant de moltes persones que omplien el Palau. Ens va agradar molt tot. Va ser molt divertit.

Fins a la pròxima,

Pau P. i Pau C.

Comentaris

Amelia ha dit…
Molt bé. Una crònica molt bona. Endavant Escolans de 6è.

Anònim ha dit…
Molt bé nois, una crònica molt maca.

Endavant escolans de 6è
Unknown ha dit…
Molt bona cronica.
Endavant i enhorabona a tots
Joan Martí Tassier ha dit…
Estic orgullos de la vostra crònica.
Molt bona.
Felicitats.
Joan Capdevila ha dit…
Molt bé escolans per fer un altre concert al Palau de la Música. Per vosaltres un concert més però per la gent que us escolta per primera vegada un plaer poder escolar les vostres veus en un escenari tant bonic. Moltes gràcies als cronistes per compartir les vostres experiències a l'Escolania.
Unknown ha dit…
Fantàstic, gran reportatge d'aquests grans cantants.Una abraçada molt forta alumnes de sisé