Concert a Arenys de Munt

Hola centpeuaires!

El divendres 15 de novembre vam fer un concert a Arenys de Munt per celebrar el 475è aniversari de la seva nova parròquia. El concert el vam fer a la Sala Gran del Centre Moral d'Arenys.

Quan ens van dir que feríem aquest concert a Arenys de Munt ens vam posar molt contents, sobretot perquè un company escolà viu allà.
Aquell dia vam fer horari de concert i vam dinar més d'hora. Vam sortir de l'Escolania al migdia i quan vam arribar, vam fer dues visites culturals. Una va ser a cal Ramon Artigas, un gravador de vidre professional. Ens va impressionar el que feia amb el vidre, com feia dibuixos molt detallats. També vam veure unes màquines impressionants que tenia per gravar vidre.
La segona visita va ser a una pastisseria molt bona que es deia "La Lyonesa". Allà, vam veure com un pastisser professional feia una mona de xocolata amb l'Escolania dibuixada i les muntanyes de Montserrat de fons. Després de menjar uns quants trossos de xocolata de la pastisseria, vam anar a fer la prova de so on es va fer el concert.


Vam anar a sopar a una sala molt gran, on ens van donar un menjar boníssim. De primer teníem macarrons amb tomàquet i un toc d'all. De segon plat hi havia pollastre amb patates fregides i de postres un iogurt. A l'acabar de sopar, ens vam dirigir cap al teatre on fèiem al concert.

El concert els hi va agradar molt als espectadors i com a obsequi ens van donar un got de cal R. Artigas per cadascú i una mona gegant de xocolata de "la Lyonesa" per compartir entre tots.

Seguim en contacte.

Joan i Albert F.

Comentaris

Anònim ha dit…
Fantàstica crònica i fantàstic concert.
Enhorabona Escolans

Amelia