Comença un nou curs

Hola centpeuaires!

Avui comencem una nova etapa. Després d'estar cinc mesos confinats, tornem a l'escola amb molta il·lusió. Només arribar a l'Escolania, hem emprès un nou repte i un nou any diferent de tots els altres a conseqüència de la Covid. Enguany, assumirem la redacció del 100peus.

Nosaltres som en Fèlix, en Marc, en Nel, en Mateu, en Ton, el Nil, el Charles, el Gerard, l'Àlex i el Lluís, els nous alumnes de sisè. Ens ve molt de gust començar a escriure les cròniques del 100peus. És una responsabilitat molt gran però intentarem explicar-vos tot el que passa a l'Escolania al millor possible.


El 2 de setembre vam començar l'escola, i abans ja havíem fet la pretemporada, unes setmanes de jocs, de piscina, de cantar i una de les coses que més ens agraden, participar en els campionats.

Aquest curs farem coses increïbles i divertides, i estem nerviosos per poder-vos-ho explicar.

Ens acomiadem amb una forta abraçada virtual,

Fins aviat!

Atentament,

Els redactors del 100peus.

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Bon inici de curs escolans!! Esperem que aquest curs, tot i les limitacions de la COVID19, pugueu gaudir de les diferents activitats que els vostres professors i tutors us han preparat per aquest curs. I obviament esperem poder-vos veure ben aviat en directe en algun concert. Ànims!
Codinachs Diniz ha dit…
Moltes gràcies i molta sort en aquesta nova etapa redactors centpeuaires. És tota una responsabilitat, i més en aquests temps que corren, però que de ben segur fareu molt bé. Us seguirem amb molta atenció e il·lusió!