Concert a la Catedral de Mallorca


Bon dia centpeuaires,

A continuació us explicarem com va ser el segon dia de la gira a Mallorca.

Quan ens vam despertar, vam anar a esmorzar amb els Blauets de Lluc i vam passar tot el matí fent activitats amb ells. Una de les activitats que vam fer va ser fer una coca de trempó, que és una coca salada típica de les Illes Balears, concretament de Mallorca. Es fa sobre una massa de pa plana i es farceix de verdures: nosaltres concretament hi vam posar pebrot verd, ceba i tomàquet. Després també vam cantar la Salve amb ells.


Quan va ser l'hora de dinar vam dinar amb els Blauets i vam menjar-nos la coca que havíem fet. Estava molt bona! Ens havíem convertit en bons xefs. Quan ja estàvem ben tips, vam tenir una estona de relaxació i, més tard, vam agafar un autocar per anar a la Catedral de Palma on vam fer la prova de so pel concert posterior. Era gegant i amb sonoritat molt bona. Feia impressió cantar-hi.


Després, vam berenar i vam fer el concert. Primer els Blauets van cantar tres peces i en acabat, va ser el nostre torn. El concert va acabar amb una cantada conjunta del Virolai. Finalment, vam agafar un autocar fins a Lluc on vam anar a dormir. El dia havia estat ple d'emocions però molt bonic!


Ara només us queda llegir l'última crònica. Esperem que us agradi!


Pere F. i Bernat V.



Comentaris