Entrega de la Medalla d'Honor del Parlament

Bon dia, centpeuaires,

El dia 10 de setembre vam poder assistir a l'acta de lliurament de la Medalla d'Honor del Parlament de Catalunya a l'Abadia de Montserrat, per aquests mil anys d'història. Era un dia molt emocionant per a tots i que vam viure amb molta il·lusió.


Després d'un llarg viatge amb l'autocar, que vam agafar en acabar de cantar Salve, i de fer un petit tram a peu, ja ens estaven esperant a la porta. Primer de tot, vam anar a deixar les motxilles a una sala per anar més còmodes. Després, ens van explicar la història del parlament i va ser una visita cultural molt interessant. I en acabar, ens va rebre el president del Parlament, en Josep Rull, i ens va donar un consell de vida, que prèviament li havia dit el seu avi a ell, i era que sempre féssim el bé, que fóssim feliços nosaltres i féssim feliços els del nostre entorn.

Quan va acabar la visita, ens van portar a la sala on cantaríem, i allà mateix vam fer la prova de so i vam assajar la col·locació. En acabar vam pujar a la sala on vam deixar les motxilles, i allà mateix vam berenar, i després de la concentració i de vestir-nos amb americana i corbata, vam baixar a esperar per cantar.


Quan va ser l'hora, vam sortir a cantar el Virolai i seguidament l'himne nacional, Els Segadors. En acabar, vam pujar a la sala a desvestir-nos, i quan vam sortir del parlament, vam anar directament a Montjuïc, a assajar l'acte del dia 11, per la Diada nacional de Catalunya.

I fins aquí centpeuaires, aquest petit resum del dia, i tot i que va ser un dia intens però molt emocionant.


Fins a una altra!

Pau R. i David V.

Comentaris