CONCERT SOLIDARI A SANT CUGAT DEL VALLÈS


Els escolans volem ser solidaris i a vegades ens en sortim. Aquest curs hem organitzat una comissió de solidaritat que intenta col·laborar en diferents tasques.

Cartell realitzat per Marcos Navas, educador de l'Escolania de Montserrat

I davant l'èxit del concert de l'any passat a Santa Maria del Mar de Barcelona, aquest any l'Escolania de Montserrat torna a celebrar un concert solidari, aquesta vegada per als refugiats del Sudan al Txad. Els diners els donarem a la ONG d'Intermón Oxfam.
El concert, al principi, anava destinat al Pakistan. Però va venir el director d'Intermón Oxfam, per fer-nos una xerrada sobre les tasques que duen a terme i ens va proposar que destinéssim els diners recaptats per als refugiats de la Guerra del Sudan. I així ho vam decidir.

L'Escolania realitzarà el concert el dia 18 de març, a les 21.00h al Monestir de St. Cugat del Vallès.

La primera part del concert estarà dedicada al G. Odiló i a les seves composicions. La segona part estarà dedicada a peces del nostre repertori habitual, com el Nigra Sum o la Marinada. Aquest concert serà diferent als que fem normalment, perquè hi participaran deu violoncels i dos contrabaixos. En Joan Palet, el nostre professor de violoncel, també hi participarà. També hi participaran antics escolans. Us imagineu el Cant el dels Ocells, tocat per deu violoncels? Doncs si veniu, ho podreu escoltar.

Si esteu interessats i no sabeu com aconseguir entrades, encara les podeu comprar a la pàgina web www.atrapalo.com

Us hi esperem.

Joan Nieto i Marc Garcia

Comentaris

Meritxell ha dit…
Nosaltres ja tenim les entrades! Anirem ben d'hora per agafar un bon lloc i poder gaudir de la vostra música.

Està molt bé que volgueu posar el vostre granet de sorra!

Pere i Meritxell
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos!!
Dons si, com l'any passat a St.Maria de Mar ,vindrem a gaudir del resultat del vostre treball.Segur que tindreu una bona assistència de public.segur !!
Fer-nos gaudir i gaudiu de la musica ,dels cants i dels violoncels.
Serà tant rebonic!!
Gracies nois
Nuria
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!
Bona nit/bon dia.
Ara acabo d'arribar a casa,d'escoltar-vos al concert.
Magnific ,tant el cant com els violoncels.Veieu com era segur que vindria molta gent.Felicitats!!
Fèieu molt de goig ,caminant per els passadissos.Te de fer una mica de timidesa oi ?
Nuria.
Anònim ha dit…
Bon dia nois, us felicito de tot cor pel gran concert d'ahir al vespre al Monestir de Sant Cugat. Quin concert !!
Va ser un gran homenatge a una gran persona com és el germà Odiló. Quines veus més precioses, què bé que sonava amb el grup de cel.los. Esperem seguir-ne gaudint. I ànims als de segon que ja queden menys de cent dies, aprofiteu-ho al màxim.

Clara
Euterpe ha dit…
¡Oh, me hubiera gustado estar...! Ahora tengo contacto con uno de los escolanos, un chico de diez años (no pongo su nombre por si él no quiere). Ello me alegra mucho.
Montserrat ha dit…
Us haig de Felicitar tant els cantaires com l´organista el Vicenç Prunés i el vostre Director en Bernat Vivancos per el Concert que vareu oferir a Sant Cugat.Vaig gaudir de la vostra Música en un lloc on el P. Ireneu li habia agradat molt actuar-hi.Gràcies.