TERCERA CRÒNICA DES DE SANT PETERSBURG


Ahir va ser el dia més important perquè era el dia que teníem el concert. Ens vam aixecar a 2/4 de 9, ens vam arreglar i ens vam dutxar. I vam anar a esmorzar a l'hotel. Després, vam tornar dalt les habitacions per fer-nos els llits i arreglar-nos l'habitació. Vam anar al vestíbul de l'hotel i llavors vam pujar a l'autocar, que ens va portar fins a l'Hermitage.
L'Hermitage és el museu més important de Rússia, que parla dels tsars i com vivien al seu Palau d'Hivern. És molt gran, però nosaltres en vam visitar una part molt petita. També hi vam veure quadres com el del Fill Pròdig, de Rembrandt. Una dona que es deia Lucía, que ens va fer l'explicació en castellà a Primària, ho va fer molt bé. I un senyor va fer de guia a Secundària. Després, alguns van comprar coses a la botiga de l'Hermitage. I llavors ja vam marxar a dinar cap a la Filarmonia. Allà vam dinar en silenci, perquè era l'àpat abans de fer el concert. I quan vam acabar de dinar, vam anar a fer una prova de so de dues hores. Després, ja ens vam anar a concentrar en una sala de la Filarmonia i, després de vestir-nos, ja vam anar tirant cap a la Sala.
Primer, un grup de cantaires russos va cantar l'himne del festival, i seguit d'uns parlaments vam sortir nosaltres, que vam entrar en processó. El concert va ser tot un èxit, la gent que omplia la sala de gom a gom ens va aplaudir molt. Quan es va acabar el concert, vam anar a sopar també a a la Filarmonia. I en acabat de sopar, vam marxar cap a l'hotel. Allà, ja vam anar a dormir perquè estàvem molt cansats.
El concert va inaugurar el festival coral de Sant Petersburg en l'any Espanya - Rússia. Els parlaments, però, també van fer referència a Catalunya.

Pau Rubinart i Pau-Joan Pratsobreroca.

Comentaris

Família Humet Vidal ha dit…
Us vam escoltar des de casa i podíem sentir la joia que encomanàveu al públic. Felicitats!
Oh! Quina meravella visitar l'Hermitage i veure el "Fill pródig" de Rembrandt en directe! Quines meravelles que ens expliqueu.
Avui esmorzarem escoltant de nou la gravació del vostre concert. Quin "Cant dels ocells!"
Una abraçada per a tots,
Lluc, Sílvia i Ramon
Anònim ha dit…
Bon dia nois.
El primer és felicitar-vos per la vostra gran actuació.
Feu que ens sentim molt orgullosos de vosaltres amb concerts com el d´
ahir.
Vam estar enganxats a l´ordinador
vivin-lo com si ens trobéssim a la
Gran Sala de la Filarmònica,vam emocionar-nos amb les vostres veus i fins i tot vam aplaudir com si ens puguesiu escoltar.
Disfruteu molt del dias que us quedan a Sant Petesburg que us ho merexeu.

Rafa,Roser i Adrià.
Xavi Padrissa ha dit…
Des de casa us vaig escoltar l'estpna que vaig ser a temps de sentir. Com sempre, Pau Casals em va posar la pell de gallina!
Feu enveja de la bona. Aprofiteu aquest regal... amb els ulls i les orelles ben obertes.
Una abraça da des del segon pis.
Fins aviat.
Xavi Padrissa
Família Pratso.-Andreu ha dit…
Felicitats!
Celebrem que tot us vagi tan bé, especialment el concert que, a estones, també vam seguir.
També destaquem que en els parlaments s'esmentés la nostra identitat catalana.

Aprofiteu cada moment i ja us esperem. Records des de la Plana.

F. Pratso-Andreu
Família Cots Toscano ha dit…
Hola escolans i educadors,

El dia d'ahir el recordarem tots, el vam escoltar des de casa amb una gran qualitat que ens va poder imaginar-nos que estàvem dins del públic. Felicitats, ha estat un regal per a tots.
Aprofiteu al màxim la visita a l'Hermitage
Una abraçada des de Manresa
Pep i Montse
Anònim ha dit…
Va ser molt emocionant escoltar per internet el vostre concert. Enhorabona. Estem molt contents que us ho estigueu passant molt bé.
Un missatge per al Jordi Taulats: Per molts anys de part de tots, i dir-te que la iaia s'està recuperant.

Família Taulats Clarassó
Laura Marsal ha dit…
Ens n'alegrem molt que el concert hagi estat un èxit, no n'esperàvem menys. Ha estat impressionant, i un regal per nosaltres poder sentir-ho desde casa. Valoreu molt tot el que esteu fent i tot el que us donen a conèixer, doncs és tot un privilegi que no està a l'abast de tothom. Disfruteu-ho.
Felicitats!!
Basili Aina i Laura
Bruna Pratsobreroca Andreu ha dit…
Des de l'institut, he llegit la vostra crònica. M'alegro molt que el concert anés tan bé!
Aquí us comencem a trobar a faltar, sort que demà ja torneu :P
Petons!

Bruna Pratsobreroca Andreu
Família Torres-Sogas ha dit…
Ostres quina alegria ens transmeteu a través de les vostres cròniques diarias. Nosaltres varem poder escoltar la meitat de concert, va ser fantàstic. Com ens agradaria estar aqui amb vosaltres com varem poder estar a SANT CUGAT. Quin munt de vivencies, i quantes coses haureu d'explicar-nos a la tornada, ens faltaran hroes.
ENHORABONA A TOTS PER MOSTRA TAN LLUNY EL QUE ES MONTSERRAT I L ESCOLANIA
Gaudiu dels darrers dies. Us esperem amb candeletes.
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos!!
Avui un xic de turisme i de relaxament,després del concert d'ahir.
Les vostres cròniques ens fan obrir finestres ,cap a indrets desconeguts i molt bonics ,per aprendre!.
Nuria
Joan Nieto B. ha dit…
Acabo d'escoltar el concert, no se que dir... tots els adjectius en positiu es quedarien curts davant de la realitat.
Esteu en un nivell que pel que estimen la música resulta de una grandesa extrema.
Felicitats NOIS (tots) Felicitats BERNAT (per haver fer una labor tan magnifica) Felicitats MERCE (t'ho as guanyat)
Teniu el meu reconeixement i respecta de sempre però cada vagada mes justificat.
Aquest comentari el vaig fer ahir, però el torno a repetir, i afegeixo que no podem oblidar la tasca de acompanyament que sense això sería impossible haver ho fer possible, grcies doncs a totes les persones que esteu vivim el dia a dia amb la problematica que això representa, i la tasca de vagades poc reconoguda.
Gràcies a tots novament,
joan nieto b.
Unknown ha dit…
Hem llegit les vostres cròniques. No sé si us adoneu que esteu en un núvol! Quin èxit!
Nosaltres no podem fer altra cosa que esperar la vostra tornada, ja imminent, perquè ens expliqueu més llargament les impressions i els detalls del viatge, i per veure'n les fotografies
Fins aviat
Pares del Bernat Vivancos
Montserrat ha dit…
Quina emoció!Ahir us vaig escoltar per Internet.Sentir El Cant dels Ocells,Muntanyes del Canigó i el Nigra Sum fa posar la pell de gallina.Felicitats escolanets.
Unknown ha dit…
Una abraçada per tots!
Estem molt contents que el concert anés tan bé! Nosaltres no us vam poder sentir, però de ben segur que a partir dels enregistraments de diferents famílies ho farem ben aviat.
Per molts anys.
Resguardeu-vos del fred, aprofiteu el que us queda i doneu gràcies de poder viure aquesta experiència i totes les altres que us ofereix l'escolania!
tania ha dit…
Hola a todos! Perdon, no se el catalan, por eso escribo en espa~ol. Acabo de buscar este site y con mucha alegria y respeto quiero dar las gracias inmensas al maravilloso coro de Escolania y su maestro s-r Bernat Vivancos. Mis amigas y yo estabamos en este inolvidable concierto. Miles de gracias por tanta delicia!!! Vos esperamos otra vez (muchas veces) en Rusia.