Gats divertits

Aquesta setmana us proposem de veure un vídeo sobre uns gats que no paren de fer tonteries. De tant en tant, n'hi ha que segueixen unes llumetes o que cauen en peixeres. Sembla que ho facin per cridar l'atenció, o bé és que són curiosos i atrevits. A veure què us sembla a vosaltres. Millor que no ho expliquem més, perquè el mireu. Equip de Redacció.

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos!!
Avui el vídeo....ja fa temps que coneixeu que m'agrada el respecte cap a les persones, els animals i la natura.Per tant com en el circ..els vídeos on surten animals que els fan fer coses que no son adients a la seva manera de viure em fan una mica de pena. En aquest cas son gatets ...algunes situacions si que es noten normals, els cadells fan trapelleries ,es ben cert....En altres seqüencies es ben pales que son situacions provocades per algun graciós que vol fer riure i que els gats, segur que han passat per un proces d'aprenentatge al gust del "amo o mestressa ".
Els dies de la nevada d'aquest hivern...es van penjar unes fotos fetes per l'Eva i allà es nota la tendresa i paciència de la fotògrafa i la naturalitat del ocellet que s'atansa per un boci de pa o l'escalfor que segur que notava traves dels vidres,sense esvalotar-se. Situacions que crec que son per gaudir dels animals....per aprendre.
Bo...es que els animals son la meva debilitat i la musica i l'amistat.
Bona Feina!
Bona música
Nuria
Laia (fan de l'escolania) ha dit…
Hola a tots!!!
El video molt divertit, però he patit una mica amb els gats perque encara que diguin que tenen 7 vides, algun dia sel's acabaran no?Que passeu un bon dia!!!
Adéu
Laia
sofia ha dit…
hola a tots m'ha agradat molt el video i sobretot voldria saludar a l'steen kndusen i al lluís travesset m'encanteu escolania!
Que passeu un bon dia!