Primer concert a Polonia

Al mati, ens hem llevat a les 8.15h. A les 9h hem esmorzat buffet lliure una altra vegada. Hem agafat l'autocar i hem anat a fer una visita al Museu del Sabo. Ens hem dividit en dos grups (Primaria i Secundaria), i cada grup ha fet dues coses: fer una pastilla de sabo per cadascu, i visitar el Museu.
Primaria ha comencat fent el taller, que ha sigut molt senzill (sobretot perque teniem els ingredients preparats, haha!). Ens han donat un motlle i un got per cadascu, on hi hem abocat el colorant i l'olor. Despres hi hem afegit glicerina calenta, ho hem remenat una mica i ho hem abocat al motlle rapidament, perque no es pogues refredar i solidificar.  A continuacio, han agafat els motlles i se'ls han emportat dintre una mini-nevera. Mentre es solidificaven, hem fet la visita al Museu que ha sigut molt interessant. Ens han explicat la historia de les banyeres i la creacio del sabo. El primer que hem vist ha sigut una banyera de l'edat mitjana, on ens han ensenyat com es rentaven i com treballaven en els banys medievals publics. Al cap d'uns segles, les banyeres es van instal.lar a les cases dels mes rics. Per ells, era com un cotxe nou.
A continuacio, hem anat a Missa. Ens ha sigut molt dificil saber que deien, encara que algunes coses les hem pogut entendre. Hem cantat l'Ave Maria de Kodaly.
Despres hem anat a dinar, hem tingut una estona lliure per estar a les habitacions descansant. Tot seguit, hem agafat l'autocar per anar a la Filarmonica per fer la prova de so i el concert.
Tot ha anat molt be, i a la gent els ha agradat tant que fins i tot ens han fet tornar a sortir al final perque aplaudien molt. Quan hem tornat a sortir, hem cantat el Virolai. Alguns pares d'escolans s'han posat drets, i aleshores tothom ha fet e mateix. Al final del concert ens hem trobat amb algunes families, i hem vingut a sopar i escriure el 100peus.
I ara anirem a dormir. Bona nit!

Josepmaria Pla i Pau Tolosa.

Comentaris

Família Pratso Andreu ha dit…
Escolans i acompanyants,
felicitats per l'èxit del concert. Que el de demà us vagi igual de bé. Aprofiteu cada moment. Des de casa us tenim molt presents.
Av reveure,

Família Pratso Andreu
prunés de riba ha dit…
Moltes felicitats per l'èxit del concert i per la bona olor de sabó que feu: la sentim des d'aquí !
Anònim ha dit…
Una altre vegada ho heu aconseguit:"la gallina de piel". Emocioneu a tothom qui us escolta, encara que el públic sigui de països frets. Endavant i disfruteu del èxit d'avui. Us ho mereixeu. Fins demà.
Els pares a Polònia.
Anònim ha dit…
Bona nit escolans,
descanseu força que demà encara anirà millor!
Una abraçada a tots!

família Diport i Feliu
Anònim ha dit…
Ei polonesos! Ens alegrem que tot vagi tant bé!Realment no sembla que demà haguem de tornar a treballar, sembla que si no anem a montserrat la setmana no comenci! Des d'aquí us recolzarem mirant el polònia, ja que no hi podem fer més jeje ;)
Esperem que acabeu de xalar molt!
Vinga xiquets aprofiteu-ho que la pròxima vegada m'hi apunto.. encara que crec que haurà de ser virtualment!(Maria)
Família Senserrich Primé
Joana Pifarré ha dit…
Felicitats pel concert!!!Tant a l'escolania com la Capella.
Encara que ens ha sapigut a poc, i als Polonesos també, per aixó han aplaudit tant.
Com sempre heu deixat el pabelló alt.
Joana Pifarré
Pilar ha dit…
Ho expliqueu tot molt molt bé, amb tota mena de detalls i fotos.

Els pares i mares que ens hem quedat a Catalunya ho agraïm molt.

Desitgem que demà tingueu també un molt bon dia i segur molt d'èxit al proper concert doncs ho feu fantàsticament bé...!!!

Us anem seguint des de Barcelona.

*Pilar Boldo*
Unknown ha dit…
Desde casa també ho cel.lebrem molt. N'estem satisfets i orgullosos dels vostres èxits. Ens fan feliços i ens emocionen. Potser Polonia no ho tenim tant lluny com sembla. Per això ens deuen dir "polacs" als catalans.
Enhorabona.
Familia Burjons-Buxalleu.
Laura Domènech ha dit…
Així m'agrada, ben ensabonats i nets! ;-)

Felicitats pel concert, i que seguiu amb alegria i entusiasme aquest viatge. Us segueixo amb atenció i un somriure des d'aquí. :-)

Una abraçada des d'Esparreguera!

Laura
Anònim ha dit…
Desde Paris, les meves germanes poloneses us desitjen una bona estada en la seva estimada Polonia!!! I us diuen: GRATULUJE!!! (que vol dir, Felicitats!!) i us donen les gracies (DZIEKUJE) per haber cantat tant bé i us animan a anar sempre endavant (ODUAGI !!!)
Rosa
Ferrer Garcia ha dit…
Felicitats, estem molt contents que tingueu tant d'èxit. És el reconeixement al vostre esforç i feina ben feta. Gaudiu de tot moment i fixeu-vos en les coses i costums que noteu que potser són diferents als vostres.
Per cert, quan torneu podríeu posar una paradeta de sabons al costat de les pageses de Montserrat i fer la primera pela!(he,he)

una abraçada,

família Ferrer i Garcia
Família Humet Vidal ha dit…
Estimats Escolans,

moltes felicitats per l'èxit del primer concert. A gaudir del segon!

Ens agrada anar seguint les vostres aventures poloneses des de Catalunya.

Lluc, Sílvia i Ramon
Anònim ha dit…
Sóc el Xavier Peramiquel.
Des de Súria espero que us ho hagueu passat molt bé i que els concerts hagin anat super bé.
Fins dimecres.
Xavier
Anònim ha dit…
Enhorabona ! Ens heu emocionat moltíssim amb aquests dos concerts. Tampoc heu deixat indiferents als polonesos. Penseu que gent del públic ens ha felicitat per l'actuació que heu fet
Esperem que també hàgiu disfrutat d'aquest viatge tan com nosaltres.
Una abraçada a tots!
Maria Rosa Sogas i Iolanda Duch
Anònim ha dit…
Moltes felicitats per l´exit dels
concerts.
Que acabeu de tindre una bona estada a Polonia i tingueu un bon
viatge de tornada a Catalunya.

Una abraçada molt forta !

familia Garcia Bermudez