Bon any i... ens retrobem!

Hola amics i amigues que seguiu el nostre bloc.

Fa molts dies que no estàvem en contacte. Ens sap greu. Especialment perquè sabem que alguns seguiu el bloc per estar al corrent de coses que passen a l'Escolania.

Però l'absència de notícies no és pas ni per desinterès ni perquè no hagi passat res. Més aviat al contrari. Ja sabeu que aquest bloc el fem a través d'una activitat del divendres. I durant molts divendres hem tingut concerts, ha estat festa o bé hem tingut altres activitats molt importants.

Ara, bé durant les properes setmanes, intentarem posar-nos al dia. I tot i que faci dies que ha passat així ho podreu saber de primera mà.

Fins ara!

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!
Primer de tot Bon any 2014 i bona tornada a la,"feina"després d'unes ben merescudes vacances.
Es ben coneguda la quantitat d'activitat que teniu a l'escolania ...Musica ,estudis ,concerts,altres activitats etc.
Cal tenir molt clar les prioritats per fer la feina i alguna per força ,es queda un xic
més relegada...encara que nomes sigui per un cert temps.
Dieu que ""sabem que alguns seguiu el bloc per estar al corrent de coses que passen a l'Escolania "" ..segur que hi han moltes persones que treuen el cap per aquest motiu...curiositat? ,ser un xic mes coneixedors d'aquesta institució?. Els mitjans...internet,facebook,twitte,han apropat a persones,activitats e institucions amb qui compartir... Es bonic que des de aquest racó (100 peus)l'escolania segueixi donant a conèixer ...aquesta nostra estimada institució .
Bona Musica !!
Bona Feina !!
Núria