Concert a Canet de Mar

Com tots els dies de concert, vam sortir divendres a la tarda, però cap a Canet de Mar.
Una de les coses que tenia d'especial aquest concert era ser el primer concert dels de 5è. Tots els escolans hem tingut un primer concert i no és que sigui avorrit si no al contrari és divertit, perquè és una nova activitat.
Quan estàvem a l'autocar, el Sergi d'Assís, com en tots els concerts, ens va recordar unes quantes coses. Seguidament, el Jordi ens va llegir un text que fa per a tots els concerts, dient tot el que visitarem  per quina o quines comarques passarem amb l'autocar i algunes coses més. Aquesta vegada una part la va llegir el Roger Toran, que està molt vinculat a la població.
Quan vam arribar a Canet de Mar vam berenar galetes i suc a la sala de reunions de l'ajuntament, on ens van rebre el senyor alcalde i altres regidors. Després vam anar a visitar la casa i taller de Lluís Domènec i Montaner. Ens van explicar moltes coses.
La particularitat del concert era el lloc on el fèiem. Un envelat. Però no és pas una cosa provisional sinó un equipament fix de la població. Va anar prou bé.


Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!
I tant que va anar bé el concert...un xic diferent dels llocs habituals ..no obstant acollidor i amb molta afluència de public.
Sempre hi ha el primer concert ,per els escolans que van integrant l'escolania. Es de suposar que unes pessigolles al estomac hi son ,pero compartir-ho amb els "veterans" te d'ajudar molt.

Bona feina
Bona musica

Núria