Concert a Girona

El divendres 20 de desembre vàrem anar a fer un concert a Girona. Vam pujar a l'autocar després de Salve i vam començar el viatge direcció a les terres gironines.
A Girona hi viuen dos escolans, un de 1r d'ESO i l'altre es de 5è de primaria.
Quam hi vam arribar vàrem anar a visitar les monges del monestir benedictí de St. Daniel, en el qual hi vàrem fer la visita. Estan celebrant el mil·lenari de la fundació i fan molts actes. De fet el concert era en homenatge a elles.
Ens van ensenyar l'església, el claustre i algunes altres dependències. Van estar molt contentes de la nostra visita i nosaltres de la seva acollida.
Després van anar a fer la prova de so a l'auditori. És el mateix lloc on vam fer el concert i, abans, també hi vam sopar.
Finalment va arribar l'hora del concert; a la primera part vàrem cantar unes peces de Benjamin Britten (Ceremony of Carols), i a la segona part i per acabar vam cantar un grapat de nadales catalanes arranjades pel compositor gironí Francesc Civil.


Comentaris

Pilar ha dit…
En primer lloc Feliç Any Nou a tots, espero que us hagi anat molt bé durant les vacances de Nadal.

El concert a Girona hem va agradar molt, l'auditori de Girona és molt maco i té molt bona acústica.

Per tant, felicitar-vos un cop més per aquestes veus tan meravelloses que teniu, ho feu molt bé, sou uns cracks!

Ara a preparar-vos bé la segona avaluació...

Una abraçada i fins aviat.

*Pilar*
Enriqueta Barniol ha dit…
Vam assistir al vostre concert de Girona. Volem felicitar-vos per l'excel-lència musical en la vostra interpretació, de la qual en vam gaudir moltíssim!
Enriqueta Barniol