Amb olor de Colònia

Avui ens hem llevat a un quart de vuit, hem baixat al menjador a esmorzar. Després havíem d'endreçar l'habitació per marxar a Bonn, dit i fet. Però fent una parada a Maria Laach, on en Philipp ens ha ensenyat un vídeo amb fotos del monestir mateix.

A Bonn hem visitat la casa de Beethoven, un lloc molt maco i curiós. Com que ja teníem una mica de gana, de camí cap a l'autocar de Köln hem menjat uns entrepans que ens havíem preparat a l'alberg, i cap a Colònia falta gent!

En arribar-hi, hem deixat les maletes i les motxilles en el lloc on ens havíem de canviar pel concert, i seguidament hem fet una visita per la preciosa catedral de Colònia, i hem fet fotos a tot arreu fins que finalment ens han cridat per fer la prova de so.

La prova de so ha durant una hora i quart. Seguidament, hem anat al lloc on ens havíem de canviar i hem menjat una miqueta. Hem estat una bona estona en aquella sala xerrant i relaxant-nos fins que ens han avisat per canviar-nos. Ens hem posat la saia i el roquet, i ens hem concentrat pel concert. Finalment, hem sortit a fer el concert. Vinga, a actuar!!!

La primera part ha estat més montserratina, i la segona part ha estat de cançons tradicionals catalanes. El concert ha estat xulo i hem hagut de fer un bis. Hi havia molta gent.

Quan hem acabat el concert a la catedral, ens han acollit les famílies per sopar i dormir, i vinga fins demà!!!

Biel R. i Arnau G.

Comentaris

Família Ferrer i Garcia ha dit…
Hola nois!
És fantàstic que hagueu pogut actuar en una catedral tan bonica!!
El curs passat al Duomo de Milà... i ara al Dom de Köln!
Segur que heu fet un munt de fotos a tots els racons, especialment al reliquiari dels tres Reis Mags! Heu tingut oportunitat de pujar a la torre? Des de dalt hi ha unes vistes precioses del riu Rin. Recordo que fa una pila d'anys em va semblar que l'escala de cargol no s'acabava mai...i el pitjor va ser al baixar, perquè de tant fer voltes vaig acabar perdent l'equilibri!!
Que tingueu un bon viatge de tornada
una abraçada,

Nadala i família
Marta Bordes ha dit…
Hola a tots! Ens agrada molt el que ens expliqueu, aquest viatge estar anant molt bé. Avui ja esperem parlar amb vosaltres. Bona tornada!!!
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!!

El títol del vostre comentari ,m'ha fet memòria de....suposo que ja coneixeu que quant anomenem "aigua de colònia"" fem sempre referencia, a la ciutat que acabeu de visitar.
""L'aigua de Colònia (en francès eau de Cologne, en alemany Kölnisch Wasser) és un tipus de perfum lleuger originari de Colònia, ciutat d'Alemanya, i es caracteritza per la seva típica concentració d'un 2-3% d'olis d'essència "".

Gracies Biel i Arnau !!una bona crònica !!
Avui, una abraçada per tots, TOTS !!!