Un concert curt però emocionant!

Divendres passat, dia 11 de desembre, vam anar a fer un concert a l’Auditori de Barcelona. Primer ens vam situar una mica i després vam conèixer Joaquim Garrigosa, antic escolà i director actual de l’Auditori. Ens va parlar del funcionament de l’Auditori i ens va impressionar molt que s’hi fessin aproximadament 400 concerts a l’any. 



Seguidament vam anar al Museu de la música, al costat de l’Auditori i al mateix edifici que l’ESMUC. Ens van ensenyar una petita part del museu perquè no teníem gaire temps, però aquella petita part era plena d'instruments estranys i antics i petites joies: una flauta de vidre amb petits trossos de robins vermells, un violí bastó i també un claviorgue -una barreja entre un clavicèmbal i un orgue- que és l'únic que sona a tot el món-.


En acabar, per matar el cuc, vam anar a menjar unes galetes a la plaça de davant de l’Auditori. Tot seguit vam fer la preparació del concert. Vam esperar que acabessin els parlaments, i vinga, a actuar!! Vam cantar a la sala Pau Casals, i com a bis vam fer el cant dels ocells juntament amb l’Orquestra Simfònica del Vallès, va ser un moment molt emotiu.
En acabar la nostra intervenció, alguns escolans ens vam quedar a escoltar l’Orquestra Simfònica del Vallès i el Cor Jove de l’Orfeó Català, que van interpretar alguns fragments del Messies de Händel molt maques i interessants.

Gràcies per anar-nos seguint!


Joan Maria, Arnau, Miquel, Martí i Biel

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!!

Fa uns quatre anys, que vaig tenir ocasió d'anar a veure aquest Museu de la musica i també en vaig gaudir molt.
Tanmateix us tinc de dir que va ser el nostre profe de musica del Conservatori de Manresa(antic escolà de Montserrat)qui ens ha va portar ,per poder conèixer tots aquests instruments estranys i antics.....joies com els anomeneu vosaltres.
Gracies!! a tots vosaltres, equip de redacció, per les vostres acurades cròniques !!!

Núria