Visita del President de la Generalitat

Benvolguts seguidors del 100peus, avui us parlarem d'una visita ben especial!

Dijous 13 d’octubre el M. H. president de la Generalitat Carles Puigdemont va venir de visita a Montserrat i va assistir a la Salve Regina dels escolans. En acabar la Salve va dirigir unes paraules als escolans dintre el vestidor per explicar la importància del Monestir i l’Escolania de Montserrat en la societat catalana.
I per acabar va anar a dinar amb la comunitat, i abans de marxar va firmar el llibre d’honor de Montserrat.




Per a nosaltres, els escolans, va ser molt important perquè l’havíem vist per la televisió però
mai no l’havíem vist en directe, i la seva visita ens va agradar molt. Vam escoltar atentament i amb molt d’interès les paraules que ens va adreçar, i estem contents d’haver pogut gaudir d’aquesta trobada!

Roger, Oriol E, Oriol S, Arnau i Bru

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos!!!
Es bonic que el President ,del nostre Pais,vingui a fer una visita
a Montserrat,un lloc molt estimat per molts catalans, i també per moltes persones de països ben allunyats.
Per les fotos que ens heu compartit,es pot palpar que tots estàveu ben contents.
Sembla molt simpàtic,i es veu molt rialler,una faceta que per la tele ,no li podem palpar gaire.
Segur que l'acolliment per part de la Comunitat i la visita a l'Escolania li va fer passar un dia més que be....i diferent de la "feina" que s'ha trobat per fer.

Gracies per compartir-ho !!

Bona Feina i bona Música !!!
Toni Hortal ha dit…
Quina il·lusió que el President del nostre país visiti una de les seves institucions més representatives. Espero que els escolans sapigueu valorar la importància d'haver pogut parlar i escoltar el President en aquests moments tan trascendentals per a Catalunya.
Joan Capdevila ha dit…
Quina enveja em feu nois!! Poca gent pot dir que ha donat la mà a un president de la Generalitat i alguns de vosaltres fins i tot a dos presidents (alguns encara recordeu el concert a Maria del Mar on va saludar-vos el MH Artur Mas). I ara el MH Carles Puigdemont. Sens dubte que tots estem d'acord amb el que diu el president: Montserrat ha estat, és i serà una peça important en la història de Catalunya i vosaltres, els escolans, teniu l'oportunitat única de viure-ho de primera mà. Tal i com he començat aquest comentari; quina enveja!!!

PD. Enhorabona als redactors dels 100peus i gràcies per compartir aquestes notícies amb tots nosaltres.