Xerrada dels mossos d'esquadra

Hola Centpeuaires!

El passat divendres 21 d’octubre van venir els mossos d’esquadra a l’escolania per fer-nos unes xerrades. 

A primària el tema era la seguretat vial i el mosso, que es deia Joan, ens va explicar coses sobre el trànsit. Vam mirar tres vídeos sobre diferents comportaments: com anaves amb cotxe, com anaves si anaves amb skate i com anaves pel carrer com a vianant, si passaves amb el semàfor en vermell o verd. Per últim ens va dir fins a quina mida hem d’anar amb cadireta o alçador al cotxe i ens va dir que és a partir de 135cm, i 140 cm per anar al seient del davant. Però el més important sempre és procurar anar el màxim de segurs! 
 Els alumnes de secundària van tenir la xerrada als sofàs del 4t pis. Van estar parlant sobre les xarxes socials i totes les coses bones que ens aporten. Així com també dels perills que s'hi poden trobar i d'alguns consells que poden fer que la navegació per internet, i per les xarxes socials, sigui més segura.

Fins la propera crònica!

Oriol E i Arnau

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Els Mossos d'Esquadra sempre fan una mica de respecte però segur que amb la visita els vàreu veure més propers. Sobre el tema de la seguretat s'ha avançat bastant respecte fa uns anys però encara ens manca a tots (vianants, conductors, ciclistes, motoristes, ...) fer un pas més. A veure si aconseguim reduïr d'una vegada la quantitat de victimes a les nostres ciutats i carreteres. I repecte el segon punt (les xarxes socials) també és un tema molt important; cada dos per tres escoltem pels mitjans de comunicació el tema del ciberassetjament. Com a societat hem d'aprofitar les noves possibilitats que ens ofereix la tecnologia però sempre respectant a l'altre i fent-ne un bon ús.
Toni Hortal ha dit…
Aprofiteu, escolans, tota aquesta informació que us va arribant per diferents vies per a ser millors persones i millors ciutadans.
Unknown ha dit…
son unes edats dificilíssimes i els mossos poden posar blanc sobre negre dels enormes perills d`aquestes edats