Comiat del curs


Hola Centpeuaires,

‍‍‍‍‍‍‍Com ja deveu saber, d'aquí a una setmana acabem el curs a l’escolania, concretament el 24 de juny. Acabarem el curs no només de classes, sinó de tot en general. Esperem que us hagin agradat totes les mostres cròniques i que us hagin fet passar una bona estona. 

Estem tristos perquè hem de deixar d’informar-vos, però també estem contents perquè podrem deixar pas a altres generacions d’escolans que a partir del setembre escriuran el Centpeus. Confiem molt en els pròxims redactors (els de cinquè) i esperem que us informin tan bé o millor que nosaltres.

Ens ha agradat molt anar-vos explicant totes les peripècies de l’Escolania. Us volem agrair els vostres comentaris i visites al nostre blog. Moltes gràcies! Us demanem que continueu escrivint comentaris i deixant propostes per nous formats de cròniques per poder millorar.

Durant aquest curs ens hem adonat de la importància de l’Escolania i que és molt important mantenir-vos informats. Recordeu que sempre hem escrit amb la mateixa il·lusió que el primer dia. Volem que us emporteu un bon record de nosaltres!


Adéu i moltes gràcies per seguir-nos, centpeuaires!!!!!!!!!!

Jan, Pau V, Oriol, Magí, Pau B, Gabriel i Marcel

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Moltes felicitats a tots els cronistes que ens heu anat informant de tots els concerts, gires, visites de personalitats a l'Escolania,... No només es tracta de donar informació sinó també d'explicar aquelles anècdotes que la gent que no estem a l'Escolania no sabem. I ara toca descansar. Bones vacances a tots!!
Anònim ha dit…
Moltes gràcies a vosaltres per aquestes magnífiques cròniques que ens heu escrit, i que ens han servit per estar sempre informats de les vostres activitats. Ha sigut un plaer llegir-vos. Bon estiu, i bones vacances que de ben segur són merescudes!
Anònim ha dit…
Enhorabona, nois, heu sigut un gran equip de redactors! Heu deixat el llistó ben alt per als qui us segueixen!

Laura
Montserrat de Barcelona ha dit…
I tant que ens enduem un bon record de vosaltres!
Les vostres cròniques ens han encantat. Són úniques, ja que ningú més que vosaltres podria compartir el que viviu, el que penseu, el que veieu desde dins.
Que tingueu unes bones vacances (bien merescudes) i els pròxims redactors, ja es poden anar preparant ...
Molt bon estiu a tots!
Nuria (Fenix) ha dit…


Hola nanos !!!!

Moltes GRACIES !!! per tot,TOT!!
per les croniques i la vostra Música !!

Una abraçada per tots i bones vacances !!
Núria