Concert a Blanes


Hola Centpeuaires!

Divendres passat vam anar a fer un concert en motiu dels 700 anys de la fundació de la Parròquia de Santa Maria de Blanes. Quan vam arribar al poble, una furgoneta ens va portar les maletes fins a l'església on faríem el concert. Tot seguit vam anar a passejar pel passeig marítim de Blanes; allà vam anar fent parades i hi havia un guia que ens anava explicant coses del que havia passat en aquells llocs.

Foto: Aitor Roger

Seguidament vam anar a sopar a un restaurant, el menjar era boníssim! A continuació vam anar a preparar-nos pel concert, que va anar molt bé.

Foto: Aitor Roger

Quan el vam acabar ens van fer uns quants regals: una mona molt bonica amb una foto de l'escolania i una escultura de sa Palomera, un cactus, uns anissos i un bolígraf.

I ja que al concert hi van assistir el president Quim Torra i el Bisbe de Girona, ens van saludar i seguidament ens vam fer una foto.

Foto: Aitor Roger

Després vam tornar a casa.

Fins aviat Centpeuaires!!!

Oleguer, Martí i Artur

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Una vegada més ho heu fet; posar-vos el públic a la butxaca i arrencar emocions entre la gent que us escolta. I si a més és fer-ho el dia del 700 aniversari d'una parròquia com la de Blanes molt millor. Gràcies als cronistes.