Segon dia a Polònia

Avui ens hem llevat a les 8h. Ens ha anat bé dormir tantes hores, ja que l'altre dia ens havíem llevat molt d'hora. Després d'esmorzar, hem agafat un autocar que ens ha portat fins a un monestir de camaldolencs (una classe de benedictins). Allà, ens han fet una explicació de tota la història que tenia el monestir. Hem assistit a la Missa d'aquell mateix monestir (que era en polonès), i hem cantat a l'ofertori i al final.
A continuació, ens ha vingut a buscar el mateix autocar i ens ha portat al restaurant, on ja vam dinar l'altre dia. El menjar estava prou bo.
Al cap d'una estona, hem anat a fer la prova de so a l'església per preparar el concert. El concert que fèiem avui havia de ser breu, ja que era un concert dividit en tres parts: la primera part i la tercera la interpretava un organista, i la segona part era la que ens tocava a nosaltres. L'orgue estava allunyat d'on nosaltres cantàvem, i per culpa d'això ens ha costat més coordinar-nos, però finalment el concert ha sortit molt bé.
Després del concert hem tingut una hora lliure que hem pogut aprofitar per fer un passeig per la ciutat.
Finalment, hem anat a sopar.
Avui la nit és una mica especial: com que demà no tenim cap concert, el Manel ens deixa veure partits de futbol de la tele. I a tots els escolans ens ha semblat molt divertit. Bona nit.

Francesc Lluís.

Comentaris

Anònim ha dit…
Hola a tots!
Gràcies per aquesta puntualíssima, detallada i agradable informació, que rebem dia a dia.
Sembla que ens hi trobem!
Apreneu i disfruteu molt que aquests viatges segur que tenen coses molt boniques i fets irrepetibles.
Que tingueu una bona nit i dia de sant Joan!
Xavier, Coaner, M. Àngels i Josep, germans i pares del Marc
Anònim ha dit…
ahhahh!

i un petoo pel lluiis Girbau, k el coneixeeem. Que disfruutiis dakets ultiims diies :)

filles del vicenç.