Ballant per tot el món

Avui comencem la secció de "Curiositats". La primera cosa que veureu és un vídeo d'un home que es diu Matt. Tot va començar amb un viatge a Àsia, on perquè es veiés tots els llocs on havia estat, el filmaven a cada indret. En lloc de sortir parat, sense fer res, es posava a ballar. Ho va penjar al YouTube, i llavors a una empresa de xiclets li va agradar la idea, i el van contractar perquè ho fes per tot el món. Cada cop que ho feia, se li anava afegint més gent. Fins al punt que s'ha fet molt famós.
El vídeo d'aquest any ja passa dels 11 milions de visites. Si cliqueu l'enllaç que us posem (que us portarà al YouTube), i sota el vídeo cliqueu "ver con alta calidad" o "view in high quality" quan aparegui, ho veureu molt millor!
Us deixem amb el vídeo.
Marc Peramiquel

http://www.youtube.com/watch?v=zlfKdbWwruY

Comentaris

Angel Pons ha dit…
Ei nois!!!
Després de la super gira Cuixà-París-Lodi ara només us faltaria fer la volta al món, no ballant com en Matt sinó cantant com feu vosaltres!!!
... I per què no ballant també??? xdxddxxd
Au, felicito l'equip del 100peus per aquest vídeo.
Àngel
Anònim ha dit…
Déu n'hi do la gent curiosa que hi ha al món. Gent com aquesta és qui dóna una mica de color i alegria a aquest món tan demacrat per la mà humana.

Penso que això ho hauríeu de posar en pràctica: Ja us imagino amb la saia i roquet ballant com ho fa aquest home per diversos llocs de Montserrat. I de música podríeu posar el Moreneta en Sou, d'en Nicolau (jajajajaj) tot i que crec que és poc ballable.

Seria molt divertit.

MARCOS NAVAS. EDUCADOR DE NIT
Anònim ha dit…
Vaig veure aquest vídeo fa unes setmanes i també vaig mirar la pàgina web d'aquest noi. Ell diu que l'únic que fa és ballar i viatjar perquè li agrada molt. Però trobo que aquests vídeos (perquè n'hi ha més d'un) desprenen alguna mena de màgia que fa que em quedi enganxada davant la pantalla amb un somriure d'orella a orella!
Quines coses!!
:DD
Anònim ha dit…
Sembla que sigui fàcil anar viatjant pel mòn?...

Apa, fins una altra.
Ara vaig a Xina.XDXD

Adèu i records a la famíla montserratina.

--
..--Miquel de Jorge Artells--..