Tercer dia a Paris

Hola a tots de nou! Abans d'ahir al matí només vam fer visites. La primera visita que vam fer va ser la Sainte Chapelle: allà vam veure la capella privada del rei, on molta part de les parets eren vitralls de tots colors. Allà mateix vam cantar el “Sota la vostra protecció”. Era una capella molt bonica.
Després, vam anar cap al Centre d’Estudis Catalans de París, l’entitat que ens acull aquests dies. Ens van ensenyar l’edifici. A dalt de tot, hi havia una biblioteca on vam menjar una mica. El Centre Català de París és un centre universitari on es fan classes de català i història de Catalunya. La majoria de gent d’allà sap parlar el català.
Llavors vam anar a dinar. I després, vam anar a fer migdiada.
A la tarda, vam anar a Musique Sacrée a fer un assaig. Després vam sopar, i vam anar a Notre Dame a fer la prova de so del concert. Primer vam assajar amb la Maitrise de Notre Dame, i després vam fer l’assaig nosaltres sols. Feia impressió tenir tota la Catedral per nosaltres sols: es veia molt més gran del que es veu normalment.
Després vam anar a dormir. Va ser un dia molt divertit!

Marc Peramiquel

Comentaris

Anònim ha dit…
Hola nois (i noia!),

us he vist per la tele, feu tots molt de goig! Sembla que el concert a Notre Dame va agradar molt, me n'alegro. Espero que seguiu passant-ho bé i gaudint amb els concerts i les visites. Ens veurem aviat!

Una abraçada (i petons de la Martina),

Laura
Anònim ha dit…
Enhorabona a tots els Escolans i a tots els que us acompanyen!!! Va ser un Concert molt maco i molt emocionant!!! Ànim i Endavant!!! Moltes gràcies!!!
Anònim ha dit…
Hola Marc i companyia,

Us anem seguint pel blog i per la web del 3cat24. Hem vist el reportatge de TV3 on passejàveu per París i on heu fet un concerts dels que recordareu sempre.

Passeu-vos-ho molt i molt bé per Itàlia.

Roc (i M.Alba)