Un dia de visites i concert


Hola a tots de nou! Us explicaré tot el que vam fer ahir a Paris. Vam començar el dia amb una passejada pel riu Sena amb Bateaux Mouche, que és un petit vaixell semblant a les "Golondrines" de Barcelona, que va de punta a punta del Sena. La visita va durar força i va ser molt profitosa. En acabat, vam anar a dinar (com no!) al Flunch: un restaurant on vam dinar cada dia i que ens va agradar molt.
Després de dinar, vam tenir una estona per descansar. A la tarda, vam tenir la sort de poder passejar per Paris amb un equip de TV3 que ens va filmar i entrevistar. Com que el passeig va durar molt, vam haver de berenar molt ràpid. I vam marxar a Notre Dame per vestir-nos i preparar-nos abans del Concert.
El Concert va tenir dues parts: la primera, la va cantar la Maitrise de Notre Dame, que va cantar algunes peces del Llibre Vermell de Montserrat. A la segona part, vam cantar nosaltres. Vam interpretar alguns dels cants que es fan un dia a Montserrat. Per acabar el concert, totes dues Escolanies vam cantar un bis, que era el "Cuncti Simus" (un altre cant del Llibre Vermell).
El Concert va sortir molt bé, i la gent va quedar força contenta.

Jofre Gibert

Comentaris

Anònim ha dit…
Ei!!! Quina foto més xula!!! Fa patxoca, tots aquí als peus de la Torre Eiffel. Quina enveja... Ahir us vam veure a l'InfoK, va ser molt emocionant.
Us felicito per l'èxit dels concerts. Que acabeu de disfrutar de l'últim dia de la gira, segur que el concert serà preciós també!!!
Fins divendres a l'hora de berenar.
Paris c'est bien mais la Bretagne est une terre bien plus mystique. Elle est peuplée d'innombrables chapelles, églises et cathédrales anciennes. Celle de Quimper est particulièrement belle. Je vous en prie venez un jour chanter chez nous, vous y serez accueilli à la hauteur de votre talent et de votre spiritualité. Je vous présente toutes mes amitiés.