Som esportistes

Aquest estiu els escolans de Montserrat hem fet esport:

Durant dues setmanes vam anar i envair, amicalment, la piscina de Monistrol de Montserrat. Ens agrada molt anar a la piscina i passar-nos-ho molt bé.

També hem estat en una altra piscina, la de Can Martorell. Allà vam compratir dia amb famílies i antics escolans.

Un altre dia vam fer una marató. Va ser una baixada "corrent" des de Sant Joan fins aquí a l'Escolania. Per a preparar-nos primer havíem fet, un altre dia és clar, una escursió a l'ermita de Sant Jaume.

Aquesta setmana, i dins la franja de tutoria-degania hem començat les excursions. Aquesta vegada una de bonica i "senzilla" que ens va portar d'aquí el monestir cap a la Santa Cova, pujant cap a Sant Miquel i baixant un altre cop cap aquí.

Us posem un gràfic de la sortida, però també un enllaç que us en permetrà veure molts més detalls. Esperem que us agradi!!!


http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=5318223






L'equip de redacció

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos ! ja veig que esteu ben preparats físicament ...ja que la sortida bonica ,totalment d'acord ,ara""senzilla"" ',El desnivell es un xic potent ,fins a Sant Miquel.
Fa un temps la vaig voler tornar a fer i vaig pensar ...aixo m'ho han canviat,te molt mes pujada que abans .....Ja veureu com d'aquí uns"quants " anys la trobareu molt mes costeruda.
Gaudiu molt d'aquestes activitats ,teniu un indret preciós molt a l'abast.
Bona musica!!!
Bona Feina !!
Núria