El primer concert

Després d'esmorzar, vam fer un assaig al menjador de l'hotel. Però era un assaig diferent perquè no vam cantar. Vam practicar els protocols de salutació que tenen a la Xina pels concerts.
Vam dinar a l'hotel per primer cop en tot el viatge, i vam marxar cap a l'auditori. Quan vam arribar allà, ens vam fer fotos durant bastanta estona perquè l'auditori tenia una forma molt curiosa.
Vam anar a deixar les coses al "camerino" i vam fer la prova de so. Però abans un cor xinès ens va cantar una peça. La prova de so havia de durar una hora i mitja, però es va allargar. Seguidament vam anar a sopar a la cantina de l'auditori, que bastants escolans pensaven que seria millor.
Ens vam canviar i  vam fer la concentració.
Al principi del concert, en Pablo i en Tomàs van dir unes paraules en xinès i en anglès. En Xavier i en Miquel, al principi de la segona part, també van dir unes paraules. I al públic els va fer molta gràcia i els anaven interrompent amb aplaudiments.
La gran majoria dels seients estaven plens. Als xinesos els va agradar molt el concert, i al final estaven molt eufòrics (i els escolans també perquè el concert havia anat bé).

Vam tornar a l'hotel i vam anar a dormir.


Avui ens hem llevat a la mateixa hora que sempre, hem anat a esmorzar un quart més tard del normal, i a un quart de deu hem sortit de l'hotel per anar a l'estació del tren d'alta velocitat. Ara hi som, i els escolans estan dormint, jugant o menjant.
Falten tres hores per arribar a Shanghai. Tenim previst arribar a l'hotel, instal.lar-nos, sopar i anar a dormir.



Aram S. i Jordi H.

Comentaris

Joan Canton ha dit…
Nois, moltes felicitats pel primer concert a la Xina! Quina alegria que el públic n'hagi gaudit, i que vosaltres també!
Molts ànims i força per la segona setmana de gira, especialment pels adults del grup que segur que esteu treballant molt. Ànims companys!
Unknown ha dit…
Holaaa! com esteu? tinc ganes d'escriure-us i mira aquí estic, bé en primer lloc suposo que estareu molt cansats, dons mira a gaudir i a pencar, que d'aquestes coses només passen un cop i per molt que ara estigueu rebentats després ho recordareu molt.
Ja m'hagués agradat a mi anar a aquest viatge! no se us acodeixi queixar-vos, que aneu a hotels amb fonts de xocolata.
Els més grans, que no aneu a dormir massa tard, però una mica si. I demostreu a tothom que els Catalans sóm un molt bon país i bona gent (que ens portem bé vaja, no feu quedar en ridícul a tot un PAÍS) i que acabeu bé la gira! i no m'allargo més, ja ens tornarem a veure!!!
Família Martí Puig ha dit…
Hola nois!
Us seguim cada dia, i esperem amb il.lusió els vostres comentaris.
Estem mooooolt contents de tot el que esteu fent i que el primer concert hagi estat un èxit!
Des de Catalunya ens sentim orgullosos de tots vosaltres.
Petons i abraçades.
Us estimem molt!!
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos!!

Veig que tots poseu diferents "llavors" per fer que els oients quedin embadalits...fins hi tot salutacions amb xines ..molt be !!!!
Bona estada a Shanghai... i com diu en Joan Canton ànims per tots,TOTS !!!!
i gracies per les cròniques escolans..es bonic veure-hi tants comentaris !!
Lídia Vilaseca ha dit…
Hola a tots!! Moltes felicitats pel vostre concert a Beijing! És fantàstic que la reacció del públic hagi estat tan efusiva, podeu estar-ne ben satisfets. Us segueixo diàriament al twitter, m'encanta veure les fotos que hi pengeu. Molta sort pel concert a Shanghai, disfruteu dels dies que us queden!! Lídia
Pau Jorquera ha dit…
Bon dia a tots!
Felicitats pel concert amb tant d'èxit d'ahir! Vaig seguint-vos cada dia per la xarxa i voldria saber una cosa, algú s'ha atrevit a menjar escorpí, o llangardaix o altres insectes? Segur que són boníssims! A veure qui és el valent. Va Llorenç! Que els directors hem de donar exemple! jajaja!

Una abraçada a tots i a segur gaudint. Sigueu bons!!!
Unknown ha dit…
Estimats i recordats escolans: per tot el que llegeixo me n'alegro que la gira a la Xina sigui tant profitosa per a tots, per a vosaltres i pels qui us escolten. Si als escolans del S. XVI els hi haguéssin dit que un dia el seu cant aniria a la Xina no s'ho haguéssin pas cregut. Segur que serà una experiència que recordareu tota la vida! Molta sort de cara als concerts que vindran, no dubto que hi posareu totes les energies com heu demostrat en les grans ocasions. No és Champions, és el Mundial i heu d'estar orgullosos de representar Catalunya i Montserrat. Una abraçada ben gran, Llorenç i Vicenç! I a tots els "grans". I recordeu, Xina, amb "xeix" dolça. Aquí anem fent, xino xano...
Bernat Vivancos
M. Teresa Costa ha dit…
Enhorabona, nois! M'emociono només de llegir els vostres comentaris i m'imagino les emocions que van sorgir amb els vostres cants. Gràcies!
Eva Manteca ha dit…
Hola nois!!!!
És un plaer seguir dia a dia la vostra gira, de ben segur que ho recordareu tota la vida. Enhorabona pel concert! Estic impacient de veure les fotos xules que segur que heu fet. Una abraçada des de terres catalanes!!
nuria ha dit…
Hola a tots,

felicitats pel concert a Beijing! Gaudiu molt dels dies que estareu a Xangai, i molta sort amb els propers concerts. Des d'aquí, esperarem els vostres missatges. Una abraçada!