En Bojan ve a l’escolania

Hola centpeuaires,

aquest dimarts va venir a l’escolania un gran futbolista: en Bojan Krkic!
Va venir al matí i vam passar una bona estona amb ell, ens va fer una xerrada on li vam fer moltes preguntes, i ell, ben content, ens les va respondre totes. Va ser molt interessant, és molt simpàtic i té cara de bon noi.



Després ens va signar molts autògrafs i vam baixar al pati de la figuera on vam fer un petit entrenament de futbol, ell és davanter i també és molt bo.






Després del petit entrenament ens vam fer una foto vestits d’escolans que ell havia demanat, ens vam acomiadar d’ell i com cada dia vam anar a cantar la Salve. 



Ell ens escoltava molt atent, ja que com ens va explicar a la xerrada li agrada molt la música, ens va escoltar des dels escons de la basílica.


Així va acabar el dia amb en Bojan, adéu i fins la propera crònica!

David G. i Pep

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…


Una molt bonica foto !!!!!!!!!

Segur que va estar molt content i vosaltres també,per la seva visita!!
Nuria
Joan Capdevila ha dit…
Quin goig poder compartir una estona amb un jugador de la terra (Linyola), que va jugar al Barça i que ara, des d'Anglaterra, és una ambaixador de la nostra pàtria com ho sou vosaltres quan sortiu a l'estranger. Que els valors de sacrifici, esforç, constància i superació del Bojan us portin tant o més lluny del que ell ha arribat.