Concert a Sant Sadurní

Benvolguts centpeuaires,

El passat 2 de juny vam anar a fer un concert a Sant Sadurní d’Anoia, però al matí vam anar a Sant Quintí de Mediona a un parc d’aventura. Va ser una manera de celebrar tota la feina feta aquest any amb el Rèquiem de Mozart.


Així doncs, ens vam llevar, vam esmorzar i vam marxar cap a Sant Quintí de Mediona. En arribar ens vam separar en dos grups: 5è amb 1r i 6è amb 2n. Un grup va fer la cursa d’orientació i l’altre va fer escalada pels arbres. Després vam esmorzar i vam canviar d’activitat, uns van fer cursa d’orientació i els altres escalada. Ens ho vam passar molt bé fent el circuit i llançant-nos amb tirolina!


Després vam dinar i vam anar a Sant Sadurní d’Anoia.

En arribar vam visitar les caves Recaredo, unes caves molt maques. En baixar les escales podies sentir l’olor de cava, i ens van deixar provar el most. Poc després vam anar a berenar, vam fer la prova de so, vam sopar i vam fer el concert. Sota la saia semblava un forn amb la xafogor que feia!




Aquest va ser l’últim concert de la temporada a Catalunya; el següent serà als Estats Units i l’esperem amb il·lusió.


Fins la següent crònica, centpeuaires!


Oriol E.



Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Moltes gràcies Oriol per la teva crónica. Segur que us ho vàreu passar d'allò més bé al matí gaudint de les tirolines del parc Les Deus Aventura. I visitar una cava és tota una experiència cultural i d'olors. Aquest cop vaig poder assistir al vostre concert. Em va agradar molt, com sempre, però també es notava que alguns de vosaltres estàveu més cansats (=suats) que de costum. Algun escolà li va faltar poc per desmaiar-se; se'l veia molt vermell i ben suat. En fi, també és d'agrair que tot i la calor vàreu donar el millor de vosaltres fins al final. I com anècdota em quedo amb les maraques d'ou i la pandereta mitjalluna del Llorenç; a alguns de vosaltres se us va escapar el riure, va ser el moment simpàtic del concert (a vegades va bé sortir de la rutina). Va quedar molt bé i el Welcome amb les llums de color va ser també molt emotiu. Apa, ara toca preparar-vos per la traca final; que vagi molt bé per Estat Units i espero que seguiu escrivint les cròniques de l'Escolania en aquest blog.