Primer dia de la gira a Estats Units!


Avui dia 26 de juny hem començat la gira als Estats Units, agafant l'avió per venir fins a l'aeroport JFK de New York. El dia ha començat d'hora i acabarà tard perquè el dia dura 30 hores amb el canvi horari!
El vol ha anat molt bé, cadascú tenia una pantalla al davant per poder triar pel·lícules, sèries o alguns jocs.
Només arribar a l'aeroport ja ens estava esperant la Laura, que és la senyora que ens acompanyarà durant el viatge. Hem pujat a l'autocar, i hem viatjat 2 hores i mitja per arribar a Newton, al lloc on ens han acollit les famílies. I a partir d'aquí cada grup ha fet una cosa diferent.
El Sergi sempre ens diu que l'oportunitat d'anar amb famílies és molt interessant perquè així  descobrim com és la vida dels americans.
Una anècdota que ha passat: quan sortíem de l'avió, un auxiliar de vol ens ha felicitat i ha dit que per ser una escola ens hem portat molt bé!
Una altra anècdota ha estat quan hem arribat a Newton: a la parròquia tenien un cartell en català per donar-nos la benvinguda! Us adjuntem la foto. Ha estat una bona sorpresa.
Això és tot centpeuaires!
Esperem els vostres comentaris ben aviat!

Pau J. de 2n

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos!!!son les tres de la tarda i vosaltres potser tot just esmorzeu.
La primera cronica ....ha estat un regal per mi.
Gracies per fer.nos compartir el que
Viviu...
Bona musica!!!
Unknown ha dit…
Quines bones notícies!! Disfruteu del moment!
Laura Domènech ha dit…
Una rebuda en català i tot! Molt bé! Desitjo que comenceu amb bon peu la vostra aventura per terres americanes. Us proposo un repte: estigueu a l'aguait a veure quantes referències trobeu de les tribus indígenes d'aquestes terres. N'hi ha una bona pila.

Seguiré les vostres cròniques amb atenció. Una abraçada a tots i tota!

Laura
Miquelina ha dit…
Bon dia Escolans!
Les famílies Pujol-Casellas i Gorgals-Saborit som a l'aeroport esperant l'avio que ens portarà aprop vostre per gaudir dels vostres concerts. Contents de llegir la vostra crònica, Impacients per arribar a NovaYork, il.lusionats per retrobar-vos a tots. Petons.
José Becerra ha dit…
¡Bienvenidos a EEUU! Les seguiré por toda la gira aquí en este blog. Traduzco todo lo que escriben usando Google translate para entender mejor. Muy bien por el buen comportamiento en el avión. Mucho éxito. -Jose Becerra, Atlanta, Georgia
Txell Solef ha dit…
Bona tarda, això del canvi horari durant els primers dies ens desorientarà una mica.
El Sergi té raó, la convivència amb famílies americanes es una experiència molt enriquidora per conèixer de ben a prop com viuen els americans. Així que aprofiteu-ho al màxim.
Fins demà, crec..

Meritxell
Joan Capdevila ha dit…
Moltes gràcies cronistes! Possiblement el "blog" no té ni la inmediatesa ni el glamour de Periscope o de Twitter però igualment jo encara sóc de la vella escola; on hi hagi una bona cronica hi ha bona informació. M'alegro que el viatge anés bé. Per alguns de vosaltres és la primera vegada que aneu tant lluny i la primera vegada que feu un vol intercontinental. És de valorar el vostre comportament durant el viatge; no és fàcil aguantar tantes hores d'avió. Ara toca adaptar-se a l'horari i començar a preparar el primer concert (Newton, NJ). A veure com us va amb les famílies; segur que us tractaran molt bé. Ja ens ho explicareu en la propera crònica. Per cert, espero que us expliquin perque a New Jersey li diuen també "Garden State" (fixeu-vos amb les matrícules dels cotxes).
Maria ha dit…
Hola guapos!
Des de Benabarre - Lleida - Barcelona us desitgem que aquests dies a Estats Units aprofiteu al màxim.
Serà una gran experiència i llegirem les vostres aventures dia a dia :) Abraçades!

Ramona ha dit…
Hola nois i companys.
Enhorabona per aquest viatge tan fantàstic. Aprofiteu tots els moments, és una experiència que recordareu sempre.
Bona cants.
Unknown ha dit…
Molt bé xicots!
Seguirem els vostres comentaris.
Montserrat F. i Lluís J. ha dit…
Bon dia a tots i Marta!

Des del terrunyo català us fem arribar una salutació! Estem a la sala de profes i acabem de llegir les vostres cròniques i de veure els vostres vídeos. Que en tragueu molt de profit i una bona experiència d'aquests dies! Vigileu de no atipar-vos d'hamburgueses i de tots el xuxes que us ofereixin... per cantar bé, cal menjar amb mesura! ;)

Que us vagi molt bé!
Montserrat Prats ha dit…
Hola escolans i educadors!
Ens alegrem molt de rebre notícies vostres. Les cròniques que escriviu ens ajuden a sentir-vos molt a prop, tot i la llunyania.

Passejant per Nova York deveu tenir la impressió d'estar dins d'una "peli"! Això és Amèrica!!!

Aprofiteu molt bé tots els moments i seguiu donant exemple d'educació i respecte. Felicitats!

Família Jorba