Núria Picas a l'Escolania

El divendres 29 de setembre va venir la Núria Picas i ens va fer una xerrada molt interessant.

Ens va explicar tota la seva vida, des que era petita fins ara. Sempre li ha agradat molt fer esport, bicicleta, escalada, córrer… Li agrada molt entrenar per Montserrat, hi ve molt sovint. L'any passat ja va venir a l’escolania a gravar un programa. També ha fet curses arreu del món. A la seva pàgina web la podeu conèixer una mica més: www.nuriapicas.com


A la xerrada ens va parlar i ensenyar vídeos de les maratons i ultra trails en què ha competit, una dels quals la Ultra Trail Montblanc que va guanyar just el passat mes de setembre. Segur que ho vau veure a les notícies perquè és una de les competicions de curses de muntanya de més prestigi.



Els escolans li vam fer moltes preguntes. Al final, ens va dir que ens havíem d’esforçar per aconseguir les coses i que, com en l’esport, en la música el treball en equip és molt important!
A tots ens va agradar molt i li agraïm la visita.



A reveure, centpeuaires!


Miquel i Martí 

Comentaris

Anònim ha dit…
Realment heu tingut una visita molt interessant.
Tingueu present que moltes de les coses que us ha explicat la Núria us ha de servir per aplicar-ho en molts moment que trobareu al llarg de la vida.
Bona feina equip del 100peus, i endavant!!!
Joan Capdevila ha dit…
Moltes gràcies cronistes. L'exemple de superació de la Núria Picas ens hauria d'esperonar a tots a superar les dificultats de la vida. Tal i com diu ella hem d'esforçar-nos per aconseguir allò que volem: esforç, dedicació, constància, superació, paciència,... Ara només cal que ho apliquem tots plegats en les nostres vides i vosaltres també en l'àmbit de l'Escolania.
Nuria (Fenix) ha dit…


Hola nanos !!!
Una manresana que es va iniciar de la ma dels seus pares, que se l'enduien a practicar escalada,de molt joveneta, a les muntanyes de Montserrat.
Alguna vegada l'hi vista corrent per els camins de La Muntanya .Una noia
amb voluntat per arribar assolir unes fites esportives ben difícils.
Gracies per compartir-ho amb una crònica !!
Bona música !!!
Euterpe ha dit…
Os deseo una feliz temporada y espero veros pronto en directo.
Viviraciegas.blogspot.com