Gira als EUA: El concert a Saint John's

Bon dia centpeuaires,


Ja estem fent la crònica del tercer dia i ens està passant super de pressa. Aquest era un dia molt important perquè fèiem el nostre primer concert aquí. Us avancem que tot va anar molt bé, però us ho anem explicant a poc a poc.

 

 Les famílies d'acollida ens van deixar a Saint John's entre les vuit i les nou del matí. Tots els escolans ens anem trobant a mesura que arribem, i és el primer moment que tenim per explicar-nos com va anar el sopar del dia anterior, què vam menjar, si vam fer alguna cosa, etc. Un cop hi vam ser tots, vam començar l'assaig. El Llorenç i la Mercè ja estaven preparats i vam aprofitar molt aquella estona per practicar peces del concert, i d'altres per més endavant. 

 

 

Quan vam acabar, vam anar tots junts a comprar a la botiga de la Universitat allò que havíem vist el dia anterior. Tot ja sabíem més o menys que volíem, però vam agafar altres coses que en aquell moment també ens van agradar. Hi va haver escolans que van trigar molt en tria el petit peluix que s'emportarien. Ho entenem perquè n'hi havia moltíssims de diferents. Quan vam anar a pagar ens vam trobar que tot valia una mica més del que posava l'etiqueta. Ens van explicar que era un impost que tenen tots els objectes i altres materials, com és l'IVA. Ja ho podrien posar directament, vam pensar tots els escolans, si no és una mica embolicat.


Després, tot i que era molt d'hora, dos quarts de dotze, vam anar a dinar al menjador de la Universitat. Ens agrada molt perquè podem decidir entre diferents coses. I tan bon punt vam acabar, van començar les visites culturals. Ens vam separar entre primària i secundària i vam fer les mateixes visites però en moments diferents. La primera visita era a la biblioteca on tenen una sala d'exposició d'una bíblia escrita a mà. Es veu que li van demanar al cal·lígraf de la Reina d'Anglaterra Isabel II que els hi fes i així va ser. Va trigar 15 anys, però va quedar molt bonica.

La segona visita va ser a un taller de ceràmica que tenen a Saint John's. Ens van explicar que era una ceràmica creada de manera molt tradicional, extraient fins i tot ells mateixos el material per fabricar-la. Vam poder veure-ho tot i fer preguntes.


A continuació vam fer la prova de so a la basílica, per un cop acabat, anar al menjador a sopar. Els dies de concert sempre sopem més d'hora, però com aquí tot ho fan abans, ja que vam sopar a  tres quarts de cinc. Com sempre, la prèvia del concert és una hora de concentració. Vam poder llegir, jugar a jocs petits en silenci i vam ordenar les partitures que necessitàvem. Ens vam posar la saia i el roquet i vam anar a la basílica per començar el concert.



El concert va anar molt bé i hi havia les famílies que ens acollien. A tothom li va agradar molt, i tot i que estàvem una mica cansats, vam fer-ho el millor possible.


Esperem que us hagi agradat la crònica. Fins aviat!

 

Redactors del 100peus

Comentaris

Quant més llegeixo, més m'agrada poder seguir les vostres gestes americanes.
Seguiu així, que ho feu molt be.

See you soon!!
Unknown ha dit…
Hola nois! Quin goig poder-vos llegir. Així podem imaginar-nos tot el que esteu fent.
Segur que va agradar molt el concert i ho vau fer molt bé. Les famílies acollidores devien estar molt contents d'escoltar-vos.
Una abraçada! I fins ben aviat! Ganes de veure-us!