JORNADA DE PORTES OBERTES A L'ESCOLANIA


El dissabte dia 5 de març hi va haver com cada any, la Jornada de Portes Obertes a l'Escolania. Van venir uns trenta nens de tot Catalunya. En total, comptant pares dels candidats, germans i germanes i alguns avis que van venir a veure-ho i a ajudar-nos, vam ser un total d'unes 300 persones a tot l'edifici.

A cada escolà li tocava una família i li havíem d'ensenyar totes les instal·lacions.

A les 10h, o una mica abans i tot, van començar a arribar els primers nens. Tot seguit els vam acompanyar al poliesportiu on hi havia coca amb xocolata desfeta per menjar. Vam estar esmorzant fins a dos quarts d'onze i, aleshores, vam començar la visita. Vam haver de recórrer tots els pisos de l'Escolania explicant detalls i detallets. Els nens estaven molt atents i encuriosits. Quan vam acabar la visita vam tornar al poliesportiu i allà els hi vam donar un obsequi. L'obsequi era un buff de l'Escolania, el disc dels Responsoris de Setmana Santa del Pare Casanoves, la "Petita Història de l'Escolania" i l'últim número de la nostra revista. Llavors els pares dels candidats van anar a una reunió que es feia a la Sala de la Façana i els candidats van anar amb nosaltres a la Sala d'Assaig on hi havia preparada una activitat musical on s'explicava les característiques de cada instrument.
Després vam anar a cantar Salve. Vam cantar el Nigra Sum de Pau Casals, la Salve d'ecos del P. Casanovas i el Virolai de J. Rodoreda.

Llavors escolans i candidats vam marxar a casa.

Pau-Joan Pratsobreroca Andreu

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!
Quina setmana mes plena d'activitats!!
Molt be! Adeuuuu
Nuria