Concert a Fàtima



Hola Centpeuaires!

Aquest matí ens hem llevat, hem esmorzat i hem fet la prova de so del concert de la tarda a la basílica de Fàtima. L'església estava oberta i hi havia molt moviment de gent mentre assajàvem. Però tot i així, el so era bonic.

Ja que era diumenge, poc després hem fet una petita Missa en una capella presidida pel P. Sergi d'Assís. Després hem dinat i hem anat a fer un tomb per la plaça principal de Fàtima. També hem anat a visitar on cantarem el pròxim concert, que serà dimarts. Era immens!

A les 15h hem fet concentració pel concert. I a les 15'30h l'hem començat. Com que l'entrada era lliure, tota l'estona hi havia gent que entrava i es movia per la basílica perquè allà hi ha enterrats els tres pastorets de Fàtima. El públic ha respost molt bé als nostres cants, i hem fet dos bisos.

En acabar el concert, hem tingut una estona per anar a comprar regalets de record. Hem comprovat que a les botigues hi havia moltes marededeus. Aquests dies estem veient que la gent aprecia molt la seva Verge. A cada pregària que fan hi ha molta gent, i en fan moltes. Avui a les 7h del matí ja estaven cantant!

Després d'anar a comprar, hem sopat i hem tingut una estona per veure el Barça. I ara anem cap al llit.

Fins demà!

Bernat i Xavier C.


Comentaris

Unknown ha dit…
Gràcies per les cròniques, és com si féssim el viatge amb vosaltres des de casa. A les fotos ja es veu que féu molt bona cara. Un petó ben fort a tots!
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!
Segur que els vostres cants ,han fet estar amb atenció a molts dels peregrins que visitaven Fàtima .

Bon concert!! i gracies per la crònica !!!!
Txell Solef ha dit…
Per les informacions que ens han arribat, veu fer un concert on la gent es va aixecar a aplaudir-vos emocionada, un cop més heu arribat, amb els vostres cants, al cor de la gent.Moltes felicitats!!
Anònim ha dit…
Hola! Us desitjo que acabeu de gaudir d'aquest viatge! Oferiu la vostra música el millor que sapigueu i aprofiteu l'experiència, amb els ulls ben oberts i el cor alegre. Felicitats als cronistes! Una abraçada des dels Estats Units 🙂. Laura
Anna Ricart ha dit…
Moltes felicitats nois pels vostres cants. Segur que tots els que escolten les vostres cançons s'emocionen.
Gaudiu d' aquest viatge que ben segur us omplirà de bons records en tots els aspectes de la vida.
Nosaltres aquí anem seguint el viatge amb les vostres cròniques.
Un petó i una abraçada a tots!!!!!!
Joan Capdevila ha dit…
Molt bé nois! Seguiu omplint les esglésies i basíliques amb els vostres cants, la vostra veu i la vostra música. Seguiu fent arribar les emocions a tothom, siguin catalans o portuguesos. La vostra música no deixa indiferent a ningú i segur que ajuda a moltes persones a poder apropar-se al més enllà, a pensar, a reflexionar i a pregar a la Mare de Déu.
Fins al propera crònica.