Concert a Sant Cugat

Hola centpeuaires,

Avui us explicarem el concert a Sant Cugat del dia 31 de març. Aquest concert era el tercer que fèiem amb l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra interpretant el Rèquiem de Mozart.

Quan vam arribar a la ciutat, vam anar directament al monestir a berenar i després vam visitar-ne el claustre, però abans vam anar a fer-nos unes fotos a l’església amb la regidora de cultura i el capellà. 











  



Allà ens van explicar el significat dels capitells més importants. El guia era molt simpàtic i ens va fer riure a tots.




Després vam anar a sopar al costat de l’auditori, perquè aquest concert era al Teatre-Auditori. En acabar el sopar vam fer la prova de so i ens vam anar a canviar. El concert va anar molt bé i ens van aplaudir molt, senyal que el públic va quedar satisfet.


Ara nosaltres encara fem classe i tenim una setmana intensa, ahir mateix, diumenge de Rams, vam fer l’últim concert del Rèquiem amb l’ONCA aquí a Montserrat. I després de les nostres vacances marxem de gira a Portugal.






Fins aviat!!


Miquel

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Un altre cop vaig tenir la sort de poder gaudir del concert de Sant Cugat; no em cansaria mai d'escoltar el Requiem i si el canteu vosaltres encara més. M'alegro que haguessiu pogut visitar el monestir de Sant Cugat i conèixer una mica més la seva història, la seva arquitectura, l'art que conté i el que va representar per la cultura catalana.
I ara, després de les celebracions de setmana santa, us toca gaudir d'unes merescudes vacances i el dia 22 santornemi, cap a Portugal.
Gràcies per la crònica.