Gira als EUA: Coneixem altres cors

Bon dia centpeuaires,

El dimarts dia 9 de novembre era el segon dia de la gira i el podem resumir en què ens ho vam passar molt bé. Vam començar el dia amb una visita cultura. El Br. Jacob ens van fer una visita guiada per a l'església. Ens va explicar una mica la història i vam poder fer fotografies de tot.

Després, va venir el Fr. Bon ens va ensenyar i explicar l'orgue. Ens va tocar cançons mogudes i vam poder sentir els diferents registres. Durant el matí també vam poder tenir una estona per fer assaig, repassar obres i avençar-ne d'altres.

 A les 12h la comunitat ens van convidar a la pregària del migdia i un cop finalitzada, vam anar a dinar a un bufet de la universitat, amb els nois i noies que hi estudien.

A la tarda, vam anar a visitar la botiga de souvenirs per agafar idees de regals. A tots ens agradaria portar un record cap a casa. La botiga és molt gran i hi ha de tot amb el logo de la Universitat, com per exemple tasses, samarretes, trossos de tela, imant, pins, etc.


A continuació, vam fer un intercanvi amb cors de la Universitat de Saint John's. Els cors que hi van participar van ser el cor de noies i el cor de cambra. En els dos casos, els seus membres, eren estudiants, per tant, més grans que nosaltres. Tots ells cantaven molt bé. Després de fer un parell de cançons cadascú, vam poder preguntar-nos coses els uns als altres i va ser molt divertit. Vam saber que ells també passen una prova per entrar i que assagen moltes hores. Hi va haver un parell d'estudiants que ens van fer les preguntes en castellà i ens va sorprendre una mica.

Per acabar el dia, vam fer una mica de reunió de com havia anat i vam tenir una estona lliure per jugar i poder enviar missatges de veu a les famílies. Cap a les sis ens van venir a buscar i vam donar el dia per acabat.

Moltes gràcies per llegir les cròniques i fins a la pròxima!

Joan G. i antics redactors.

Comentaris

Asuncion Llauradó ha dit…
Hola nois...que interesant per nosaltres seguir el vostre viatge, quina diferència de paisatges, grandiositat tant de les esglésies com de las universitats, és veritat que viatjar obre la ment veure altres culturas, coneixir altres personas,que no són ni millor ni pitjor que nosaltres sinó diferents..aprofiteu la estada i sobre tot disfruteu. PETONETS per totssss
😃😃😘😘😘😘
Nois que bé, super interessant seguir les vostres passes de lluny estant.
Una abraçada.
Rosa, mare d'en Joan G
Seguiu disfrutant de tot i explicant-nos les vostres aventures.
Ens agrada molt llegir el vostre blog, ja estem esperant la següent entrega.

Visca els Escolans!
Unknown ha dit…
que bé que us ho passeu!!! quina enveja!!! Martí N.