Gira EUA: Intercanvis i un parc d'atraccions

Hola centpeuires,

Dissabte dia 12 de novembre ens vam llevar i al matí vam anar a fer un intercanvi a Saint Cloud, un poble a prop de Saint John's, amb quatre cors infantils. Amb ells vam fer vocalització i vam cantar dues peces cadascú. Després, vam tenir un temps per tal de fer preguntes entre nosaltres i conèixer-nos millor.


Quan es va acabar, ens van donar unes galetes i llimonada. Ens vam barrejar amb ells i vam poder parlar una mica més. Quan va arribar l'hora, vam agafar l'autocar per anar cap a Minneapolis, a un lloc que es diu Mall of America, un centre comercial de molt gran.

En arribar, vam entrar i ens vam dirigir cap al segon pis on hi havia bars
i algun restaurant i hi havia un lloc amb moltes taules. Ens vam asseure i vam dinar un pícnic que ens havia preparat la família. Estava molt bo.

Després, vam anar a fer una volta per cada pis i de cop i volta vam veure un parc d'atraccions allà al mig. Va ser espectacular. Era gegant i hi havia moltes atraccions. Un cop acabada la volta, l'Efrem ens va preguntar si algú volia pujar a alguna atracció, i ens va fer molta il·lusió i la majoria d'escolans vam dir que sí. Ell va anar a buscar tiquets i ens vam dividir en grupets per poder-hi pujar.


Llavors, va anar passant el temps i calia marxar, però finalment ens vam poder quedar una hora més. Amb aquesta estona més, vam poder anar a comprar records per portar a casa. Després, vam anar a un restaurant on vam poder triar què sopar. I un cop vam acabar, vam sortir del centre comercial i vam anar cap a l'autocar.

Un cop a l'autocar, vam anar cap a Saint John's on ens esperaven les famílies i vam anar cap a dormir.

Fins a la pròxima centpeuaires,

Arnau

Comentaris