Un dia de concert



Hola Centpeuaires!

Anem àgils que no m'aguanto dret (Miquel L.).

Hem començat el dia escalfant la veu, després hem anat a reunir-nos amb altres cors que participaven també al concert. Era la novena trobada de cors infantils de Fàtima. Tots hem participat a la Missa que feien a les 11h, i nosaltres hem cantat el motet de l'ofertori ("Duo Seraphim", Tomás Luis de Victoria). Aquesta Missa ha estat a la Basílica da Santíssima Trindade, on hi caben unes 9.000 persones.

Llavors hem anat a fer un dinar conjunt amb els altres cors. Una anècdota és que per primer plat sempre hi ha sopa. Per tant, hem menjat la sopa de cada dia. En acabar el dinar, ens hem anat a canviar i hem anat a la Basílica Nossa Sra. do Rosário a fer prova de so enllaçant amb el concert.

El concert ha anat molt bé, i al final hem fet una cançó conjunta tots. Després hem fet un berenar tots junts i hem parlat molt amb els altres cors.

Al cap d'una estona, hem anat a sopar ja sols. Allà hem dit adéu al Manuel, que és l'organitzador dels concerts de Portugal i ens ha acompanyat tots els dies. Li hem regalat uns obsequis de l'Escolania.

Després hem anat a fer una volta per fora la plaça, i quasi tots hem anat a jugar a "la cadena". Llavors la pregària l'hem fet mirant la processó del rosari que fan cada nit aquí Fàtima. I ara anem a dormir.

Adéu Centpeuaires!

Josep i Miquel L.

Comentaris

Anònim ha dit…
Hola! Sempre és enriquidor compartir experiències amb altres persones que fan el mateix, oi?
Ara ja toca tornar cap a casa i descansar una mica, que pel comentari del Miquel veig que això ha estat intens ;-) Bon viatge de tornada!
Laura
Nuria (Fenix) ha dit…


Hola nanos !!
Un dia ben atapit d'activitat musical i de conèixer nois i noies
que teniu en comú "la musica" i el cant.
Bon viatge de tornada ..trobareu un dia ben gris i plujos !!!

Avui una abraçada per tots,Tots !!

GRACIES per les cròniques !!!
Unknown ha dit…
Hola a tots,
Gràcies per les cròniques, que ens han permès estar una mica més a prop vostre.
Ja veig que heu exprimit el temps al màxim, amb assajos, concerts, visites culturals i coneixen altres grups amb qui compartiu la música.
Bon viatge de tornada i carregueu piles a l'avió, que ara us queda la vetlla!

Gil
Joan Capdevila ha dit…
Felicitats als cronistes per la feia que heu fet durant aquests dies. Gràcies a vosaltres hem pogut estar informats de tot el que heu fet, vist i après per terres portugueses. Sens dubte que aquest encontre amb altres corals ha estat enriquidor. Ara toca tornar a casa i sant-tornem-hi a la Vetlla de Montserrat. A veure si la setmana que ve podeu tornar a la normalitat i al ritme "normal".
Gràcies altre cop per l'esforç (ja hem vist que el Miquel estava una mica cansat).