Concert a Tàrrega

Hola centpeuaires,

El dia 29 de novembre, vam fer un concert al teatre Ateneu de Tàrrega perquè es commemoraven els seus 100 anys d'història. Quan vam entrar ens va semblar que era un espai bastant gran.


A Tàrrega hi vam anar amb autocar i vam trigar una hora aproximadament. Durant el viatge, vam veure la pel·lícula del Petit Príncep. És molt bonica i ens permet reflexionar en moltes coses. L'havíem vist a classe i tornar-la a veure, ens va agradar molt.

La visita cultural va ser anar a una fàbrica d'oli Borges. Allà ens van explicar quin és el procés que fan les olives per convertir-se en l'oli que ens arriba a la taula. Ens agrada posar-nos-en al pa, però estant allà l'olor ens va sobtar molt, era molt forta. Després, en acabar la visita, ens van regalar una bossa amb oli, vinagre i llet d'arròs amb nous. Ens va semblar un gran detall i l'agraïm molt.

La prova de so ens va anar molt bé. Un cop acabada, vam sopar a una sala, al costat d'un bar. Ens van preparar dues llesques de pa amb tomàquet, embotits, patates de bossa i de postres, ulleres de xocolata. Tot va estar molt bo.

El concert va ser a les nou del vespre al teatre Ateneu. Vam cantar força cançons, per exemple Ull de bou de festa majorAngelus ad pastores i la Mare de Déu. Tot va ser molt bonic. El públic va quedar bocabadat i a final van aplaudir molt. Nosaltres vam sentir alegria de veure que els hi havia agradat. Al final del concert, el P. Efrem i el coordinador del concert van dir algunes paraules. Ens va agradar moltíssim anar a fer el concert a Tàrrega perquè hi viuen dos dels nostres companys escolans.

Gràcies per tot!

Miquel M. i Arnau G.                                   

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Moltes gràcies per apropar l'Escolania a les terres de Lleida! I gràcies als cronistes per explicar-nos la vostra visita i el concert.