Santa Cecília: el nou Bisbetó

Hola centpeuaires!

El passat dia 22 de novembre va ser un dia molt especial a l'Escolania, ja que era Santa Cecília, patrona de la música, i això vol dir que era el dia de l'elecció del Bisbetó. Perquè no estigueu més intrigats, us avancem que el Bisbetó escollit va ser el Jacob, germà d'un antic escolà.

Ens vam llevar a les 8 del matí, vam fer la missa del dia de Sta. Cecília amb l'evangeli representat i després vam anar a esmorzar. En acabar d'esmorzar, xocolata i croissant, vam anar a fer els mítings per defensar la candidatura de cadascú de la terna i van ser molt entretinguts. En acabar vam anar a ensenyar a cadascú de la terna -els tres candidats a Bisbetó- el seu pòster, que com cada any van ser fets amb molt d'entusiasme i van quedar molt bonics.
Quan els de la terna ja van mirar el seu pòster, vam anar a fer la nostra guerra de paperetes que com sempre és molt divertida. Després vam fer el concurs de recollida de paperetes entre tots, i vam poder comprovar que no sempre hi ha d'haver un guanyador sinó, que entre tots, podem obtenir encara millors resultats.

En acabar, vam fer recreació, assaig i per últim, vam anar a Salve. Encara ens quedava la part més important, l'elecció del Bisbetó, que la fèiem a la tarda.

Just després de dinar va arribar el moment més esperat, la votació. Abans però, calia escollir les persones que serien els escrutadors. Un cop fet, es van necessitar tres rondes per treure el nom de l'escollit, que com ja us hem avançat, va ser en Jacob.

Com és tradició, vam anar a dir la notícia al Pare Abat, i a continuació vam anar a berenar. Per acabar el dia, va fer recreació fins que les famílies ens van venir a buscar. Va ser un dia ple d'emocions i diversió.

Fins a la pròxima crònica!


Alumnes de sisè

Comentaris