Concert a Tortosa


-->
Hola centpeuaires,

El divendres dia 13 de desembre vam fer un concert a Tortosa a la catedral de Sta. Maria de Tortosa organitzat per l'Agrupació de Confraries de Setmana Santa de Tortosa amb motiu del 40è aniversari.

Ens vam despertar a un quart de nou, com cada dia que fem concert. El dia va prosseguir normal fins a les dotze, que vam anar a dinar. A l'una vam cantar la Salve i en acabar vam marxar molt de pressa perquè ens esperava un viatge molt llarg.

A l'autocar vam mirar la pel·lícula Indiana Jones a la recerca de l'arca perduda, una pel·lícula molt interessant. En arribar a Tortosa feia molt vent i, de tant vent que feia se n'anaven les nostres maletes. Vam anar directes a fer la prova de so però abans, vam berenar pa amb xocolata. La prova de so va ser una mica més curta que de normal.

Quan va acabar, vam anar a fer una petita visita cultural al local on guarden els passos de Setmana Santa, que són una mena d'escultures portàtils que representen la mort de Jesús, i són portades per moltes persones, tot i que aquelles anaven amb rodes. També vam visitar una església on hi havia un Crist que havia estat cremat, i també va ser el lloc on vam sopar. Vam sopar a una sala molt ben decorada. Vam sopar macarrons i croquetes de pernil salat, un sopar molt bo! Després vam anar a fer la concentració per cantar el concert.

El concert s'estructurava en dues parts, com tots els concerts. Durant la primera part vam cantar peces de música sacra i a la segona, un petit recopilatori nadalenc. Al concert van venir persones importants com l'alcaldessa de Tortosa, una consellera o el Bisbe de Tortosa. Ens va semblar una bona experiència cantar en una església tan gran com és la Catedral de Tortosa.

Fins a la pròxima centpeuaires!


Pau P. i Bru O.

Comentaris