Gira als EUA: Concert a Minneapolis


Bon dia centpeuaires,


El tercer dia de la gira va estar ple d'emocions, però el quart no es queda pas enrere. Durant aquest dia vam fer moltíssimes coses i vam cantar en una basílica molt gran de Minneapolis. A continuació us ho expliquem tot.



De bon matí, les famílies ens van portar a Saint John's, i quan hi érem tots, ens vam fer una fotografia de grup davant una estructura enorme on tenen les campanes. Dit d'una altra manera, davant del campanar, però un campanar molt i molt modern. Ho vam fer perquè en aquell moment no plovia i encara no n'havíem fet cap. Ara ja tenim un record, i qui sap, potser la penjarem al 4t pis.



Després ja vam agafar l'autobús per anar cap a Minneapolis. No és la capital, però com si ho fos perquè és molt gran. El trajecte d'un cantó a l'altre va durar més o menys una hora i mitja, i vam poder aprofitar aquesta estona per mirar el paisatge i xerrar i jugar una mica entre nosaltres. L'autobús ens va deixar al Mill City Museum que és on dinaríem i faríem la visita cultura.


Vam arribar a les onze, i com teníem concert, de seguida vam dinar un càtering que ens havien preparat. La sala tenia unes taules i les cadires eren amb rodetes i ens podíem moure per l'espai. Vam barrejar cursos i vam dinar un entrepà i també hi havia patates, una cookie i una poma. Un cop acabat, va venir la Catherine a explicar-nos què faríem i com estaria organitzada la visita. Es veu, que l'edifici on estàvem era una antiga fàbrica de farina, una indústria molt important fa anys a la ciutat. Ara, està reconvertit en un museu de la farina i de la història de la ciutat.

 



Ens van dividir en primària i secundària i vam poder fer quatre activitats molt divertides. Els dos grups vam fer les mateixes però en moments diferents. Estigueu atents perquè van ser molt interessants. La primera activitat va ser veure un vídeo de vint minuts que ens explicava la història de la ciutat de Minneapolis. El vídeo estava en anglès i el senyor parlava molt ràpid, però entre el que sabem i les imatges vam entendre força bé el que ens va explicar.


La segona activitat va ser el "Water Lab", que consistia en cinc estacions que ens mostrava com havia estat d'important l'aigua per la ciutat, ja que era la font d'energia principal per les indústries. Vam poder jugar amb la pressió de l'aigua, muntar una maqueta de Minneapolis, dirigir els corrents d'aigua, guiar troncs dins l'aigua amb pals de fusta com feien antigament, etcètera. Ens vam mullar les mans i va ser molt divertit.


 

La tercera activitat era la "Flour Tower". Va ser increïble com ens van posar en un ascensor que tenia grades i vam quedar tancats a dintre. Durant una estona, vam anar pujant i baixant pisos mentre ens anaven explicant la història d'aquella fàbrica. Era tot molt realista i ens hem pogut imaginar perfectament com era gràcies al decorat i a les persones que ho anaven explicant. Al final, l'ascensor ens va portar a l'últim pis i vam poder veure unes magnífiques vistes del riu Mississippi i de la ciutat. Vam aprofitar per fer moltes fotografies.



I l'última activitat va ser el "Baking Lab". En aquesta vam poder veure el procés que fa el blat per convertir-se en farina i participar en la seva transformació fent-ho de la manera tradicional. Ens vam posar en grups i tots ens ho vam passar molt bé. Un cop aconseguit, ens van donar un trosset de galeta/pastís, no ho tenim gaire clar, que estava molt bo.



Quan vam acabar, vam visitar l‘última planta d’un teatre per veure les vistes i vam poder correr i saltar en un parc que tenia una muntanya de gespa des d’on volíem rodolar. Va ser una estona lliure que ens ho vam passar molt bé. 



Després, vam anar ja a fer la prova de so a la basílica de Sant Maria. Vam poder practicar una peça amb el cor d'homes de VocalEssence. Aquesta era l'Ave Maria del Pare Anselm Ferrer. Durant el concert aquesta obra va quedar molt bonica. Després ja vam anar a sopar. Aquest cop l'àpat va ser en silenci per concentrar-nos i vam menjar pasta i amanida.

 

Abans del concert, mentre fèiem concentració, ens va visitar un antic escolà que ara viu aquí i és director d'orquestra. Ens va explicar coses molt interessants. Posteriorment, ja vam començar el concert. Aquest va anar molt bé, vam poder veure a Volunteers que havien estat amb nosaltres a l'Escolania i ens va fer moltíssima il·lusió. La gent va marxar molt emocionada i contenta, i nosaltres també.


Quan vam sortir per anar a l'autocar, nevava. Va ser un final de dia perfecte.




Fins aviat,


Redactors del 100peus

Comentaris

Que be, que tingueu temps per fer visites culturals tant xules.

Disfruteu i seguiu així, que ho feu molt rebé.

Ja estem esperant el següent blog.

Molts petons!!!!!
Unknown ha dit…
Bon dia, nois! Quina alegria llegir-vos! Teniu la vida plena de descobriments i emocions,
gracies per compartir tot això amb nosaltres! Una abraçada i us esperem amb molta carinyo
aqui, a casa😘😘😘
Mama Vera / Genís V /
Asuncion Llauradó ha dit…
Hola nois..
Super interessant la crònica acabarà sent escrita per uns periodistes de primera molt bones experiències, ja puc imaginar tots els concerts com vàren ser i també les cadires amb rodetes i l'ascensor amunt i avall..molt xulo,PETONETS per totsss😃🥰🥰🥰
ANNA ha dit…
Hola nois.
Gràcies a unes gravacions hem pogut sentir un tastet del concert. Quina meravella i quin goig de sentir-vos!
Laura ha dit…
Bon dia, nois!

Es nota que esteu gaudint molt d'aquest viatge. Ja voldreu tornar, després de tanta aventura? De ben segur que deixareu empremta en aquest país que ara us acull.
Aprofito per felicitar els redactors del 100peus per la bona feina: molt bé, nois! Gràcies per les fotografies i per anar-nos explicant el dia a dia de la gira a través de les xarxes, ens fa molta il·lusió veure-us :).

Ja esteu a la recta final del viatge, abrigueu-vos i que vagi molt bé el concert de demà!

Una abraçada ben forta.

Laura
Leo Banet ha dit…
Quina experiència més fantàstica! Miquel B.
Jcanton ha dit…
Hola nois! Quina visita més i més interessant! Segur que heu aprés molt dels processos tecnològics d'aquesta antiga fàbrica de farina. Cuideu-vos molt!
Unknown ha dit…
Carai, quina sort! Aprofiteu al màxim el que no vam poder fer a causa de la pandèmia. Gaudiu del que us queda i passeu-ho molt i molt bé.

Records des de Galway, Irlanda.
Unknown ha dit…
Carai, quina sort! Aprofiteu al màxim el que no vam poder fer a causa de la pandèmia. Gaudiu del que us queda i passeu-ho molt i molt bé.

Records des de Galway, Irlanda.
Joan Miranda ha dit…
Què bé que us ho esteu passant!!! Vinga que esteu a la recta final!!!! Ara toca acabar-ho de disfrutar, i quan arribeu ja ens ho explicareu tot i ens ensenyareu les fotos!!!! Passeu-ho molt bé!!!!
Leo Banet ha dit…
Moltes felicitats. És fantàstic sentir-vos.
Elisenda Guitart ha dit…
Hola nois! Quines activitats més xules que heu fet! Les 4 m'han agradat molt! El trosset de coca/pastís que us van deixar tastar estava bó? Segur que si.
Us agradar el menjar? Segur que si!
Us seguirem llegint! A gaudir!
Una abraçada a tots!