Gira EUA: Una tarda amb les famílies

Bon dia centpeuaires,

El diumenge va ser un dia per compartir amb les famílies. Al matí en van portar a Saint John's per tal que poguéssim fer assaig. Quan vam arribar, la porta de l'edifici de música on assajàvem estava tancada, així que vam començar-lo a l'església. El canvi de temperatura de fora a dins era molt fort, ja que a fora havia mig nevat i a dins hi havia la calefacció molt alta.

Un cop va venir el de seguretat del campus per obrir-nos la porta, vam canviar de lloc. Vam aprofitar l'estoneta que quedava d'assaig i ens vam preparar per sortir a fer la Conventual de diumenge. D'aquell edifici a l'església vam anar caminant, ja vestits, i nevava. Ens va agradar molt la sensació.


La missa no va ser igual que la nostra. Els primers que vam començar vam ser nosaltres cantant la Salve. Després es va desenvolupar més o menys normal. Nosaltres vam anar acompanyant cantant.

Un cop finalitzada, algunes famílies van voler fer-se fotografies amb nosaltres vestits d'escolans. I en acabat, quan ja ens vam poder canviar, vam agafar les coses i vam marxar amb les famílies d'acollida.

La tarda cada grup va anar a fer activitats diferents i va menjar a llocs com restaurants, menjars típics d'aquí, entre d'altres. Alguns vam anar a un Salting, altres a jugar a bitlles o a veure partits de bàsquet o hoquei. Per tots va ser una tarda molt divertida i entretinguda. Alguns escolans ens vam trobar amb d'altres que feien les mateixes activitats.

Quan va acabar el dia, tots ens havíem de fer la maleta perquè l'endemà marxàvem cap a Pennsilvània. Així ho vam fer, ja que l'autobús sortia de Saint John's molt d'hora.

Fins aviat centpeuaires,

Equip de redactors

Comentaris

Asuncion Llauradó ha dit…
Hola nois...estic llegint aquesta ultima crònica i ja fa 4 dies que vàreu arribar ja està dins del record per vosaltres...GRACIES,GRACIES,GRACIES per tot, ara a estudiar pèls exàmens wue ja s'acostant...fins la propera Petonets per totsss