Concert a Sant Pere de Ribes

Bon dia, centpeuaires,

En aquesta crònica us explicarem el concert a Sant Pere de Ribes del divendres dia 20 d'octubre. Vam anar en un autocar molt nou, feia olor d'acabat d'estrenar!



El primer que vam fer va ser anar directament a la visita cultural, que era al Celler Torre del Veguer. Quan vam arribar, per a berenar vam menjar pa amb xocolata i, aquest cop el pa era amb llavors i estava molt bo! Després, un treballador de les vinyes ens estava esperant per fer-nos una visita per dins i per fora de la cava. Vam poder veure les màquines per fer el vi i moltes ampolles i barrils plens. Va ser una visita interessant.



Més tard, vam anar amb l'autocar cap a l'església de Sant Pere de Ribes. Vam comprovar que per dins ressonava molt i això va allargar una mica la prova de so, tot i que el final va sortir molt bé. En acabat, vam anar a sopar. De menú teníem macarrons i pollastre al forn, i de postres iogurt o plàtan. Estava molt bo!


Quan vam finalitzar el sopar, vam fer l'estona de concentració i el concert. Va anar molt bé. Estàvem molt contents de la resposta del públic i al final van aplaudir molt.


Va ser un molt bon dia.


Amb molt de gust,


Bernat V. I Guillem M.


Comentaris