El tercer dia, inoblidable, a Roma

Bon dia, centpeuaires, 

Avui ha sigut un dia molt emocionant perquè de bon matí hem anat al Vaticà vestits ja amb les saies. Quan hem arribat allà, hem passat per un control per entrar-hi. Hem anat a un atri on hem esperat amb ansietat l'audiència amb el Papa. Hem cantat el Virolai amb l'estrofa "dels catalans sempre en sereu princesa" quan ja estava arribant el Papa. Ha fet un discurs saludant a la confraria, als bisbes i a nosaltres. Quan ha acabat el discurs ha començat a saludar a la gent i després ha vingut cap a nosaltres i ens hi hem fet una foto.En acabat, ha dit que ens volia donar la mà. Tots s'han quedat parats.


Quan hem marxat, hem anat a visitar el Vaticà, allà hem vist moltes estàtues de marbre entre elles "La Pietat" de Miquel Àngel. També hi havia un munt de pintures a les parets i a les cúpules. Hi havia moltes lletres en llatí, làpides amb inscripcions i tombes dels papes.
Després d'això, hem anat a dinar a l'alberg. Quan hem acabat hem tingut una estona de descans a les habitacions i més tard, hem anat cap a la basílica de Sant Pau Extramurs. Hem fet vocalització, ens hem menjat un entrepà de berenar-sopar. I finalment hem fet el concert. Hi havia molta més gent de la que esperàvem, finalment unes 1200.


Quan hem acabat el concert hem saludat a les famílies que han vingut. Hem agafat l'autocar, hem tornat a l'alberg i ara som aquí som el centpeus.

Esperem que us hagi agradat aquesta crònica del tercer dia a Roma/Vaticà.

Us desitgem una bona nit, centpeuaires!!!

Bernat, David i Josep

Comentaris

Avia Lourdes ha dit…
Veig que ha estat un dia ple d'emocions per recordar .

Us felicito escolans !!!!
Roger Alsina ha dit…
Quin viatge més bonic nois! Segur que amb els vostres cants heu arribat a molts fidels i de ben segur que el Papa tindrà un record molt emocionant de vosaltres. Quina experiència més maca!