El primer dia a Roma

Hola, centpeuaires,

Avui us expliquem el primer dia que hem tingut a Roma. Un viatge molt esperat per tots nosaltres.



Hem començat el matí llevant-nos a dos quarts de sis, i tot seguit, hem agafat les maletes i hem començat el trajecte cap a l'aeroport. Un cop allà, hem passat els controls i hem començat el viatge cap a Roma (amb Vueling).

Quan hem arribat, hem agafat un autocar i hem anat a trobar amb la germana Natàlia, que ja ens esperava, per anar a un restaurant on hem menjat: arancinis, pizza i de postres, flam casolà o Crostata (típic italià).

Hem començat la tarda fent un intercanvi amb el cor de la Capella Sixtina, que són un cor molt semblant a nosaltres, però amb el seu toc original a l'hora de cantar. Ells han cantat dues peces que estaven preparant per un concert dedicat al seu antic director, que feia 80 anys. Nosaltres, hem cantat Nigra Sum i el Virolai. Tot ha acabat amb una peça conjunta i un bon berenar.

Després, la germana Natàlia que ens ha guiat pels carrers i carrerons de Roma. En aquest trajecte hem pogut veure diversos monuments i espais de Roma com el Panteó, diverses esglésies, un parell d'obeliscos, un a la plaça Nabona, i hem acabat a la Fontana di Trevi.

Finalment, hem arribat a l'alberg on ens esperava un sopar calentet i unes habitacions amb uns llits ben còmodes per descansar bé.

Avui ha estat un dia llarg i cansat, però ha valgut la pena per veure coses interessants de Roma.

Us esperem a la nostra pròxima crònica.

Tomàs i Miquel B.

Comentaris

Roser ha dit…
Gaudiu molt de Roma i que els cants i la Moreneta us acompanyin aquests dies! Records 😄 Roser (mare del Miquel de 5è)
Joan Capdevila ha dit…
Quina enveja nois!! Poder cantar a Roma i fer-ho a la Ciutat del Vaticà! Gràcies per compartir el vostre viatge amb tots nosaltres. Esperem les vostres cròniques amb il·lusió!
Leo Banet ha dit…
Quina emoció! Fantàstic.